ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ για Εμπαπέ: "Δεν θα μιλήσω για παίκτες που είναι σε άλλες ομάδες"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ στο Metropolitan Stadium της Μαδρίτης για να παρακολουθήσει διά ζώσης ντέρμπι της Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο | 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ στο Metropolitan Stadium της Μαδρίτης για να παρακολουθήσει διά ζώσης ντέρμπι της Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο | 24 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ "ξεγλίστρησε" από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ, εστιάζοντας μόνο στην κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ.

Παρότι ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την Παρί και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ρεάλ θα κάνει γνωστή την απόκτησή του πολύ σύντομα, ο ίδιος ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν ήθελε να επιβεβαιώσει τίποτα.

Ο πρόεδρος των Μαδριλένων απέφυγε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση στους δημοσιογράφους κι εστίασε στη σπουδαία κατάκτηση του Champions League.

"Σήμερα είναι η μέρα να συγχαρώ αυτούς τους παίκτες που έχουν κερδίσει το Champions League και να μην μιλάμε για παίκτες που είναι σε άλλη ομάδα", είπε συγκεκριμένα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ