ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων πρέπει να κατακτήσεις το Champions League και η Ρεάλ έχει σχέση μαζί του"

President of Real Madrid Florentino Perez Rodriguez, right, congratulates with Real Madrid's Karim Benzema during the awarding ceremony of the FIFA Club World Cup final at Prince Moulay Abdellah stadium in Rabat, Morocco, Saturday, Feb. 11, 2023. Real Madrid beat Al Hilal 5-3. (AP Photo/Manu Fernandez)
President of Real Madrid Florentino Perez Rodriguez, right, congratulates with Real Madrid's Karim Benzema during the awarding ceremony of the FIFA Club World Cup final at Prince Moulay Abdellah stadium in Rabat, Morocco, Saturday, Feb. 11, 2023. Real Madrid beat Al Hilal 5-3. (AP Photo/Manu Fernandez) © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, πανηγύρισε τον νέο τίτλο των "μερένγκες" εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και την περηφάνια του για τα επιτεύγματα της ομάδας.

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων από την Ρεάλ επέτρεψε στον Φλορεντίνο Πέρεθ να ανέβει σε μία τιμητική κορυφή, πιάνοντας τον Σαντιάγο Μπερναμπέου στη πρώτη θέση ως οι πρόεδροι των μερένγκες με τους περισσότερους τίτλους.

Ο ισχυρός άντρας των Μαδριλένων εξέφρασε την περηφάνια του για το νέο επίτευγμα της ομάδας, δηλώνοντας πως ο σύλλογος έχει "σχέση" με το Champions League.

"Για να κατακτήσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, πρέπει πρώτα να κερδίσεις ένα Champions League. Και όπως όλοι γνωρίζουν, η Ρεάλ έχει σχέση με το Champions League. Αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις έναν τίτλο, αλλά αυτός είναι ξεχωριστός, γιατί όπως ανέφερα πριν, πρέπει πρώτα να κερδίσεις ένα Champions League. Το να είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη και μετά στον κόσμο είναι κάτι για το οποίο νιώθω πολύ περήφανο".

Ο Πέρεθ κρατώντας τα ηνία του συλλόγου έχει κερδίσει 31 τίτλους: "Δεν είναι εύκολο, γιατί πρέπει να κερδίσεις έξι Champions League πριν από αυτό. Είχα την τύχη να τα κερδίσω και μετά να τα ολοκληρώσω. Ας συνεχίσουμε, γιατί στη Ρεάλ ό,τι κερδίζεις είναι η αφετηρία για αυτό που θα ακολουθήσει".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ