ΑΡΗΣ

Πέρεζ για 2,5 χρόνια

Πέρεζ για 2,5 χρόνια
Χαβίτο, Κόκε

Την τρίτη του μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου φαίνεται πως ολοκλήρωσε η ΠΑΕ

Ο 21χρονος αριστερός χαφ είναι ευρύτερα γνωστός ως Άλεξ Πέρεζ και γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 1985 ενώ έχει ορισμένες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ ΜΑδρίτης στο Κόπα Ντελ Ρέι. Τα δύο τελευταία χρόνια όμως αγωνίστηκε στην Ταραγόνα αν και έμεινε για αρκετό διάστημα εκτός λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της AS ενώ φέτος δεν συμπεριλαμβάνονταν στα πλάνα του προπονητή του και αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι για 9 λεπτά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ισπανία ο 21χρονος Πέρεζ πρόκειται για έναν εκρηκτικό ποδοσφαιριστή που έχει το προφίλ του Χαβίτο και προορίζεται για να καλύψει την αριστερή πλευρά του Άρη. Ο Πέρεζ έστειλε χθες το βράδυ υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και θα είναι παίκτης του Άρη για τα επόμενα 2,5 χρόνια με το μόνο που απομένει την στιγμή αυτή για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του είναι η ανακοίνωσή του από την ΠΑΕ Άρης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ δεν τον άφησε ελεύθερο, αλλά θα έρθει στον Άρη με καθεστώς συνιδιοκτησίας.

Πέρα της απόκτησης του Πέρεζ στον Άρη αναμένεται να προχωρήσουν σε ακόμα μία ή δυο μεταγραφικές κινήσεις από την κοινοτική αγορά στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με Βραζιλιάνο χαφ που διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να ανακοινωθεί και η δική του απόκτηση.

Τέλος όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Γκιγιέρμο Όγιος στην τεχνική ηγεσία του Άρη τον Κίκε Ερνάντεθ ο Ισπανός τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ΠΑΕ και τουλάχιστον για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα είναι ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα το βράδυ εξάλλου ο 48χρονος Ισπανός είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει από την Βαρκελώνη με προορισμό την Αθήνα από όπου στην συνέχεια θα ταξιδέψει για την Κέρκυρα όπου αύριο θα παρακολουθήσει αγωνιζόμενη τη νέα του ομάδα έχοντας την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα. Τέλος ο Ερνάντεθ μαζί του θα έχει και τον βοηθό του Πέντρο Γκομάρ τον οποίο είχε και στην Κόρντομπα.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ