ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Περικοπές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σταμάτησε τα γεύματα από το προσωπικό του γηπέδου

Fans outside the Old Trafford stadium in Manchester ahead the English Premier League soccer match between Manchester United and Southampton, England, Sunday, March 12, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Fans outside the Old Trafford stadium in Manchester ahead the English Premier League soccer match between Manchester United and Southampton, England, Sunday, March 12, 2023. (AP Photo/Jon Super) AP

Η INEOS προχωράει σε μεγάλες περικοπές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο ματς με τη Φούλαμ επηρεάστηκε το προσωπικό του γηπέδου, που εργάζεται τις ημέρες των αγώνων.

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και η ομάδα της INEOS προχωράει σε οικονομική αναδιάρθρωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το προσωπικό που εργάζεται σε αυτήν επηρεάζεται άμεσα. Τα τελευταία μέτρα αφορούν το Ολντ Τράφορντ και τους εργαζομένους τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκοψε τα γεύματα από το προσωπικό του γηπέδου, που εργάζεται τις ημέρες των αγώνων. Το lunchbox αυτό περιλάμβανε σάντουιτς, μπάρα δημητριακών, πατατάκια και ένα αναψυκτικό.

Ωστόσο, στο πρώτο παιχνίδι στην Premier League απέναντι στην Φούλαμ, οι εργαζόμενοι ανέφεραν πως τους προσφέρθηκαν τα αποφάγια των επισήμων. Η Γιουνάιτεντ από την πλευρά προσπάθησε να δικαιολογηθεί τονίζοντας, πως δόθηκαν στο προσωπικό οι παραπάνω ποσότητες των τροφίμων που έμειναν από επισήμους και χορηγούς.

Κάποιοι από τους εργαζόμενους διαμαρτυρήθηκαν πως το συγκεκριμένο φαγητό δεν τρωγόταν, ενώ υπήρξαν και αναφορές ότι τους ανάγκασαν μάλιστα να φάνε και δίπλα στην τουαλέτα.

Τέλος, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι έχουν πληρώσει για να βλέπουν τα παιχνίδια σε μποξ, πήραν περιορισμένο αριθμό προγραμμάτων αγώνα. Ακόμη ένα μέτρο περικοπών των ανθρώπων που "τρέχουν" τους κόκκινους διαβόλους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ