ΑΕΚ

Περιμένει απαντήσεις

Περιμένει απαντήσεις
Λεντέσμα

Τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα αναμένεται να φέρουν μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ. Κοντά ο Μονταΐνι

Τη δεδομένη χρονική στιγμή όλες οι πληροφορίες και οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μονταϊνί. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει από τη Μπόκα διότι δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής και οι Κιτρινόμαυροι έχουν κινηθεί πολύ έξυπνα για την απόκτησή του, έχουν πετύχει την ομάδα και τον παίκτη στο κατάλληλο timing για την επίτευξη συμφωνίας και όλα κυλούν υπέρ τους. Βέβαια αν κάνουν και λίγο πιο δελεαστική την πρότασή τους (ένα πόσό κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ θα είναι αρκετό σύμφωνα με την Ole) θα κάνουν τη δουλειά τους πιο εύκολα και κυρίως επιτυχημένα.
O Λεντέσμα
Σύμφωνα με την εφημερίδα της Αργεντινής, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται σφόδρα και για την απόκτηση του Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα της Σαν Λορέντσο. Ωστόσο το ποσό που αναγράφεται ότι προσφέρει η ΑΕΚ για τον 28χρονο (και προσφάτως διεθνή με την Μπιανκοτσελέστε) είναι μάλλον υπερβολικό. Όχι διότι ενδεχομένως ο Λεντέσμα δεν αξίζει τα χρήματα αυτά, αλλά προφανώς γιατί είναι δύσκολο για την ΠΑΕ να δώσει τόσα λεφτά και μάλιστα σε ρευστό όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα. Σύμφωνα δε με άλλες πηγές, οι Κιτρινόμαυροι έχουν έλθει σε συμφωνία με κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και που έχει πολύ καλό όνομα και βιογραφικό. Ίδωμεν…

Άμυνα ανάγκης

Στα αγωνιστικά θέματα, το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο δεν έχει βαθμολογική σημασία για την ΑΕΚ, ωστόσο ο Φερέρ επιμένει ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να δείξουν χαρακτήρα και να παίξουν για τη νίκη και μόνο για αυτή. Εκτός όμως από μια ομάδα που παίζει τους κόπους όλης της χρονιάς κυνηγώντας την έξοδο στο κύπελλο UEFA και το τεταμένο κλίμα λόγω της υπόθεσης Ενσαλίβα, η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει και τα πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή της. Σε τέτοιο βαθμό που θα παραταχθεί με επιλογές που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα περνούσαν ούτε κατά διάνοια από το μυαλό του Φερέρ.

Το ντεμπούτο
Για τον Σάββα Γκέντσογλου και το πολυσχιδές ταλέντο του έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ειπωθεί περισσότερα ακόμα και από εμπειρότερους συμπαίκτες του. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής ενδέχεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία στο κυριακάτικο ματς αγωνιζόμενος μάλιστα ως στόπερ δίπλα στον Έμερσον ο οποίος επίσης θα επιστρατευθεί για να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Άλλωστε δεν υπάρχουν άλλες λύσεις…

Οι Δέλλας, Μόρας, Αλεξόπουλος, Γεωργέας, Τζιωρτζιόπουλος είναι τραυματίες, οι Τσιρίλο και Παουτάσο αποτελούν παρελθόν και Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένος και οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές με αμυντικούς προσανατολισμούς είναι ελάχιστοι. Λύση για το κέντρο της άμυνας θα μπορούσε να αποτελέσει και ο Ηλίας Κυριακίδης ενώ στα άκρα της οπισθοφυλακής αναμένεται να ξεκινήσουν οι Τόζερ (αριστερά) και Πλιάτσικας (δεξιά).








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ