ΑΓΓΛΙΑ

Περιμένει κλήση ο Μπέκαμ

Περιμένει κλήση ο Μπέκαμ
Μπέκαμ

Έτοιμος να κληθεί ξανά στην Εθνική Αγγλίας από τον Φάμπιο Καπέλο ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Γαλλία στις 26 Μαρτίου, εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο Ιταλός τεχνικός άφησε ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο αν και σκοπεύει να παρακολουθήσει τον 32χρονο μέσο στο παιχνίδι των Λος Άντζελες Γκάλαξι με το Ντάλας στις 15 του μήνα.
" Είμαι σε καλή κατάσταση. Όμως είναι θέμα απόδοσης και ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρω", είπε πιο χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:" Ο Καπέλο είχε επι ότι όταν αρχίσω να παίζω και είμαι σε καλή κατάσταση, θα με επιλέξει. Στο πρώτο παιχνίδι από τη στιγμή που ανέλαβε δεν είχα αγωνιστεί και μου το εξήγησε.

Έχω παίξει τρεις αγώνες από τότε. Πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ για τη χώρα μου για κάποια χρόνια. Πιστεύω ότι μπορώ ακόμη να παίξω σε αυτό το επίπεδο.

Τα στάνταρ είναι διαφορετικά στις ΗΠΑ αλλά δεν είναι χαμηλά όπως όλοι νομίζουν. Έχουμε ορισμένες καλές ομάδες και καλούς παίκτες".

Όσο για τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τα "λιοντάρια", ο Μπέκαμ, είπε:" Το να φτάσω τις 100 συμμετοχές είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είμαι περήφανος που είμαι άγγλος. Δουλεύω σκληρά στους Γκάλαξι και αν φτάσω τις 100 συμμετοχές θα είναι σπουδαίο. Όμως πρέπει να περιμένω".






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ