ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Περιμένει τη Γιουβέντους ο Πίρλο

Περιμένει τη Γιουβέντους ο Πίρλο
© AFP/GETTY IMAGES

Τη Γιουβέντους θα περιμένει ο Αντρέα Πίρλο, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Δεν έχει αποφασίσει ο Αντόνιο Κόντε για το μέλλον του Ιταλού μέσου, την περίπτωση του οποίου θεωρούν ελκυστική πολλοί σύλλογοι.

Ρευστό είναι το μέλλον του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος δε γνωρίζει που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Ο Ιταλός μέσος μένει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς και ως τώρα δεν έχουν γίνει συζητήσεις με τους ανθρώπους της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με τη "Daily Mail" o Αντόνιο Κόντε θα ήθελε να περιμένει μέχρι το νέο έτος προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση. Ο Πίρλο παραμένει ένα βασικό μέλος των "μπιανκονέρι", όμως, βρίσκεται στο 34ο έτος της ηλικίας του και αυτό ίσως κάνει τους ανθρώπους της Γιουβέντους διστακτικούς από τη στιγμή που υπάρχει και ο Πολ Πογκμπά.

Από εκεί και πέρα, ο παίκτης έχει αποφασίσει να περιμένει τις τελικές συζητήσεις με τον Κόντε πριν αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο. Αν, μάλιστα, η Γιουβέντους επιλέξει να τον κρατήσει τότε ο Πίρλο θα παραμείνει στο Τορίνο.

Στην περίπτωση, πάντως, που η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν κρατήσει τον Πίρλο τότε εκείνος σύμφωνα με το δημοσίευμα θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες της Premier League θα ήθελαν να εντάξουν τον πρώην μέσο της Μίλαν στο ρόστερ τους, ενώ και η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα έμενε αδιάφορη λόγω του Κάρλο Αντσελότι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ