ΙΩΝΙΚΟΣ

Περιμένοντας την αστυνομία

Περιμένοντας την αστυνομία
New Image

Την απάντηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά και του Αστυνομικού Τμήματος Νίκαιας, περιμένει η Super League

Σήμερα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος απέστειλε προς τις προαναφερόμενες Αστυνομικές Αρχές το χθεσινό έγγραφο της Επιτροπής γηπέδων του Δήμου Νίκαιας, σύμφωνα με το οποίο ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης με την προϋπόθεση ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν οι κερκίδες της θύρας 1-2, τονίζοντας τα εξής: " Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού και μετά από επικοινωνία με την ΠΑΕ Ιωνικός, προκύπτει ότι ο αγώνας Ιωνικός-Skoda Ξάνθη στις 03/03/2007 δύναται να διεξαχθεί στο γήπεδο Νεάπολης, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα δοθούν προς χρήση από την ΠΑΕ Ιωνικός οι θύρες 1 και 2.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, παρακαλούμε για την έγκαιρη γνωστοποίηση των θέσεών σας, ώστε η Super League ΕΛΛΑΔΑ 2007 ως διοργανώτρια αρχή να προβεί στις όποιες απαραίτητες ενέργειες".

Στον αγωνιστικό τομέα, λόγω της βροχής που έπεφτε στην Αττική, δεν διεξήχθη ο φιλικός αγώνας του Ιωνικού με την ομάδα του Ασπροπύργου, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο χλοοτάπητας του γηπέδου του Ασπροπύργου. Ετσι, ο Γιάννης Χατζηνικολάου γύμνασε εντατικά τους παίκτες του στην πρωινή προπόνηση, επιμηκύνοντας τον χρόνο περάτωσής της.

Ερνάντο και Γκούτμαν συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, ενώ ο Κωνσταντινίδης που είχε ένα σφίξιμο στη γάμπα έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Ξενίδης. Ωστόσο και οι δύο αναμένεται να μπουν από αύριο στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιωνικός, κ. Χρήστος Κανελλάκης συναντήθηκε σήμερα με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Χατζηνικολάου και συζήτησαν επί μακρόν ζητήματα προγραμματισμού και οργάνωσης.














TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ