ΙΩΝΙΚΟΣ

Περιμένουν προτάσεις για Ντα Κόστα, Ονουάτσι

Περιμένουν προτάσεις για Ντα Κόστα, Ονουάτσι
Ονουατσι, Ντα Κοστα

Στον Ιωνικό περιμένουν τις επόμενες μέρες να υπάρξουν προτάσεις για τους Ντα Κόστα και Ονουάτσι

Μπορεί ο Ιωνικός να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τις διαδοχικές τιμωρίες και τις αφαιρέσεις βαθμών, ωστόσο οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων εντός και εκτός συνόρων.
Η ανανέωση των συμβολαίων με τον Ιωνικό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στη Νεάπολη μέχρι το 2011. Απλώς, ο Ιωνικός φρόντισε με αυτή την κίνηση "έδεσε" τους δυο παίκτες και περιμένει τις προτάσεις απο τις ενδιαφερόμενες ομάδες για να διαπραγματευθεί με τους δικούς του όρους, αφού βρίσκεται πλέον σε θέση ισχύος.

Όπως αναφέραμε, οι δυο παίκτες έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και στη Νεάπολη περιμένουν τις επόμενες μέρες να υπάρξουν προτάσεις απο ομάδες εντός και εκτός συνόρων. Λάρισα και Ηρακλής έχουν στην λίστα τους τα δυο ονόματα, όμως μέχρι τώρα είναι άγνωστο αν θα καταθέσουν πρόταση τον Ιανουάριο ή θα περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι.

Δεν είναι απίθανο Ντα Κόστα και Ονουάτσι να μείνουν στη Νεάπολη μέχρι το καλοκαίρι και να βοηθήσουν τον Ιωνικό στην ύστατη προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε, οπότε εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ