ΠΑΟΚ

Περιμένουν τον Λίβι για Κουμαλό

Μέχρι τη Δευτέρα (25/6) η οριστική απάντηση της Τότεναμ για τον Μπονγκανί Κουμαλό.. Τι ανησυχεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ

Στάση αναμονής είναι υποχρεωμένοι να τηρούν στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες στο θέμα του δανεισμού του Μπονγκανί Κουμαλό.

Ο Νοτιοαφρικανός μπορεί να έχει πει το "ναι", δεχόμενος μάλιστα-μπροστά στην προοπτική να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής σε μία ομάδα του επιπέδου του ΠΑΟΚ-να παίρνει λιγότερα χρήματα από αυτά που του δίνουν οι Λονδρέζοι, ωστόσο η διοίκηση της Τότεναμ δεν έχει πάρει ακόμη την τελική απόφασή της. Η κωλυσιεργεία οφείλεται σε ένα προσωπικό πρόβλημα του προέδρου της ομάδας Ντάνιελ Λίβι (βρίσκεται στην Αμερική γιατί η σύζυγός του υποβάλλεται σε εγχείριση), εκτιμάται όμως ότι μέχρι αύριο θα υπάρχει εξέλιξη όπως έχουν διαμηνύσει οι Άγγλόι στην πλευρά του ΠΑΟΚ.

Αυτό που δημιουργεί μικρή ανησυχία στην περίπτωση του Κουμαλό είναι ότι στην αρχική επικοινωνία μεταξύ των δύο ομάδων η πλευρά της Τότεναμ έβαλε στο τραπέζι της συζήτησης το ενδεχόμενο να της καταβληθεί ένα ποσό για το δανεισμό του 25χρονου αμυντικού, κάτι που δεν θέλει με τίποτα ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, εκτιμάται ότι αυτή η απαίτηση είναι πολύ πιθανό να αποτελεί μέρος της τακτικής των Άγγλων στις διαπραγματεύσεις και να μην επιμείνουν τελικα σ' αυτή ο Λίβι και οι συνεργάτες του στη διοίκηση.

Σε κάθε περίπτωση αύριο είναι πολύ πιθανό να... λυθεί ο γρίφος, αφού ο Λίβι αναμένεται να επικυρώσει την τελική απόφαση της διοίκησης της Τότεναμ και αυτή να γίνει γνωστή στον ΠΑΟΚ. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι αν η Τότεναμ ανάψει το "πράσινο φως" για το δανεισμό του Κουμαλό, ο Νοτιοαφρικανός είναι έτοιμος να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ