ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Περιστεριώτης ο Κριπιντήρης

Περιστεριώτης ο Κριπιντήρης
ΚΡΙΠΙΝΤΗΡΗΣ

Στο νήμα της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, ο Ατρόμητος προχώρησε σε μία ακόμη μετεγγραφή καθώς απέκτησε τον 26χρονο μεσοεπιθετικό του Χαϊδαρίου, Μιχάλη Κριπιντήρη

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει:" Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κριπιντήρη από το Χαϊδάρι. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1981) υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ο Κριπιντήρης είχε 26 συμμετοχές με τα χρώματα του Χαϊδαρίου και σημείωσε 3 γκολ".

Δανεικοί Παπαγεωργίου-Κόρμπος

Στο μεταξύ με την σύμφωνη γνώμη του Ντράγκαν Κοκότοβιτς ο ο Θανάσης Παπαγεωργίου παραχωρήθηκε στον Εθνικό και ο Παναγιώτης Κόρμπος παραχωρήθηκε στην Προοδευτική.

Ατομικό Λουτσιάνο-Ολιβεϊρα

Στα αγωνιστικά ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή, οι Λουτσιάνο και Ολιβεϊρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, περισσότερο για προληπτικούς λόγους καθώς δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας αναφορικά με την παρουσία τους στην αναμέτρηση με τον "Γηραιό". Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης(τενοντίτιδα στο γόνατο), ο οποίος επίσης όμως αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί.







TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ