ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Περιστεριώτης ο Μακρής

Περιστεριώτης ο Μακρής
INTIME SPORTS

Με την φανέλα του Ατρομήτου θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιώργος Μακρής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα με την οποία είχε μια καλή σεζόν στην Superleague

Παίκτης του Ατρομήτου για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Γιώργος Μακρής, καθώς η "κυανόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

" Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μακρή. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου", ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Γιώργος Μακρής προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά με την φανέλα της Κέρκυρας στην Superleague, όπου είχε 27. Ο Ατρόμητος τον παρακολουθεί ωστόσο εδώ και 2 χρόνια όταν αγωνιζόταν στον Πιερικό στον οποίο έχει παίξει σε δύο διαφορετικές περιόδους (2005-07 και 2008-10).

Έχει επίσης φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ (2003–04), Αγροτικού Αστέρα (2004-05), Ολυμπιακού Βόλου (2007-08). Έχει γεννηθεί στις 15 Νοεμβρίου 1984 στη Γεωργιανή Καβάλας. Συνολικά έχει 200 εμφανίσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες και παρότι είναι αμυντικός μέσος έχει σκοράρει 23 φορές.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, ο Μακρής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε: " Είναι ένα νέο ξεκίνημα κι ένα βήμα παραπάνω για μένα στην καριέρα μου. Εύχομαι να έχω υγεία και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν.

Αυτό που μέτρησε στην απόφαση μου για να καταλήξω στον Ατρόμητο είναι η άριστη οργάνωση αλλά και οι συνθήκες που παρέχει για να αφοσιωθείς στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα υγιές σωματείο η νοοτροπία του οποίου και οι φιλοδοξίες του με καλύπτουν απόλυτα. Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους του Περιστερίου είναι ότι κάθε φορά θα δίνω το 100% του εαυτού μου μέσα στο γήπεδο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ