ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει από έλεγχο το "Wembley" πριν το Τότεναμ - Αϊντχόφεν

Tottenham's Erik Lamela reacts during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Monday, Oct. 29, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenham's Erik Lamela reacts during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Monday, Oct. 29, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ένα παιχνίδι για το NFL δημιούργησε σοβαρές φθορές στον αγωνιστικό χώρο του "Wembley", τον οποίο θα επιθεωρήσει ειδικός ενόψει της αναμέτρησης Τότεναμ - Αϊντχόφεν (6/11, 22:00) για το Champions League.

Η πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο "Wembley" ήταν εμφανής στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Δευτέρα. Πρόβλημα που δημιουργήθηκε από ένα παιχνίδι για το NFL, το οποίο είχε πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτώβρη.

Το χόρτο ήταν εξαιρετικά ταλαιπωρημένο, ενώ οι διαγραμμίσεις και το logo του NFL φαίνονταν ξεκάθαρα από την τηλεοπτική μετάδοση.

Η Αϊντχόφεν θα προπονηθεί σήμερα (5/11) το απόγευμα στο "Wembley", ωστόσο πριν πατήσουν οι Ολλανδοί στον αγωνιστικό χώρο, τόσο ο διαιτητής όσο και ένας ειδικός επιθεωρητής, παρουσία παρατηρητή της UEFA, θα τσεκάρουν τον αγωνιστικό χώρο.

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετσίνο, ρωτήθηκε για την κατάσταση και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τελικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα διεξαγωγής του αγώνα στο "Wembley".

"Πιστεύω πως θα είναι σε καλύτερη κατάσταση το χορτάρι, υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται σκληρά για να το βελτιώσουν", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος.

AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ