ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Περόνε:"Θα τα δώσουμε όλα για νίκη με την ΑΕΛ"

Περόνε:"Θα τα δώσουμε όλα για νίκη με την ΑΕΛ"
περονε

To βραβείο MVP της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, για την απόδοση του στο ματς με την ΑΕΚ,παρέλαβε την Παρασκευή, ο Εμάνουελ Περόνε

Η βράβευση έγινε από τον επίτιμο πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου (ΓΣΠ) και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας,Πέτρο Μουγιάκο.
Ο άσος του Ατρόμητου δήλωσε κατά την απονομή τα εξής:"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και το βραβείο αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί όλοι ξέρουμε την αξία του Σισέ και του Κόκε που επίσης το διεκδίκησαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έβαλα δύο γκολ, αυτό που μετράει είναι να πηγαίνει η ομάδα πολύ καλά αν και θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν πολύ δύσκολο και έτυχε να είμαι εγώ εκείνος που πέτυχε δύο γκολ τα οποία μου έλειπαν και ήθελα. Στο τέλος βέβαια μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Λάρισα. Παίζουμε όμως μέσα στην έδρα μας και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε".

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΓΣΠ Πέτρος Μουγιάκος είπε με την σειρά του τα εξής:"Η διάκριση του Περόνε είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των διακρίσεων, καθώς έχουν ήδη βραβευτεί Μπρίτο και Φαβάλι για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής και εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει κάθε προσωπική διάκριση σε συνδυασμό με το πνεύμα συνεργασίας των παικτών να φέρνει την ομαδική επιτυχία που είναι και το βασικό ζητούμενο για κάθε ομάδα. Η διάκριση του Εμάνουελ αντανακλά βέβαια και στα πρόσωπα των υπολοίπων παικτών.

Η ομάδα παίζει ένα ωραίο και θεαματικό ποδόσφαιρο, πράγμα που πιστώνεται στο τεχνικό επιτελείο και κυρίως στον προπονητή που είναι νέος, μοντέρνος και με άρτια κατάρτιση. Έχει εμφυσήσει στους παίκτες μια νοοτροπία με επιθετικό προσανατολισμό, χωρίς φοβικά σύνδρομα ανεξάρτητα από το όνομα και την έδρα του αντιπάλου.

Και βέβαια στην κορυφή της πυραμίδας της ομάδας υπάρχει ένας πρόεδρος που έχει αναμορφώσει τον Ατρόμητο πάνω σε στέρεες και υγιείς βάσεις με στόχους και ελπίδες για το μέλλον. Και ζητάω από όλους τους περιστεριώτες, συσπείρωση και στράτευση όλων των δυνάμεων και να έχουν μια ενεργητική στάση απέναντι στην ομάδα".








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ