ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεσέιρο: "Μέρα λύπης"

Πεσέιρο: "Μέρα λύπης"
Πεσέιρο, προπόνηση, Παιανία, Παναθηναϊκός

Συγκλονισμένοι άπαντες στην Παιανία από την πυργκαγιά σε όλη την Ελλάδα. Πεσέιρο: "Μέρα λύπης..."

" Είναι μία μέρα λύπης για όλη την Ελλάδα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Και στην Πορτογαλία έχουμε τις τελευταίες μέρες φωτιές, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό", τόνισε απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του, ο Πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε:

" Θέλω να μου το πει κάποιος, αν έχει οικογένεια ή δικούς του ανθρώπους στις περιοχές που κινδυνεύουν και αν χρειάζεται άδεια. Ελπίζω ο Θεός να βάλει το χέρι του. Να βοηθήσει για να τελειώσει γρήγορα αυτή η τραγωδία.

Αισθανόμαστε πολύ μεγάλη λύπη για όλο αυτό που συμβαίνει. Συμπάσχουμε με αυτή τη λύπη των ανθρώπων και την εξέφρασα και στους ποδοσφαιριστές πριν από την προπόνηση.

Θέλουμε να δώσουμε όση δύναμη μπορούμε να δώσουμε από τη θέση μας σε αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους και κυρίως τους συγγενείς τους. Αν και ξέρουμε ότι ελάχιστα μπορούμε να προσφέρουμε.

Συμπάσχουμε μαζί τους και ό,τι μπορούμε το κάνουμε. Ελπίζουμε να σταματήσει αυτή η κατάσταση το συντομότερο



".

Νίλσον: "Ειναι μια τραγωδία"

" Είναι μία τραγωδία. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχει καεί η Αθήνα, αλλά απ' ό,τι βλέπω καίγεται όλη η Ελλάδα. Φυσιολογικά αναβλήθηκε το πρωτάθλημα, αφού δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα, ωστόσο συνεχίζουμε τις προπονήσεις.

Δεν έχω ξαναδεί πάντως κάτι τέτοιο. Ήταν ένα σοκ για μένα. Κοίταγα την τηλεόραση και δεν καταλάβαινα γιατί συμβαίνει αυτό. Να βλέπω όλους τους ανθρώπους να τρέχουν με νερά για να σώσουν τις περιουσίες τους. Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι ανάλογο στη Σουηδία. Εξάλλου εκεί το πρόβλημα είναι με τα χιόνια

".

Ο Σουηδός αμυντικός μίλησε και για το ντέρμπι λέγοντας: " Είμαστε έτοιμοι. Δεν μας πειράζει που το ματς θα γίνει αργότερα. Εξάλλου δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και οι δύο ομάδες θεωρώ ότι είναι έτοιμες για αυτό το ματς".

Ενακαρίρε: "Πρώτη φορά βλέπω τέτοια καταστροφή"

" Είναι πολύ σημαντικό που δεν θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική. Πρέπει να δείξουμε όλοι σεβασμό στις οικογένειες των θυμάτων και στη μνήμη των νεκρών. Παρακολούθησα περίπου 20 λεπτά στην τηλεόραση αυτά που συμβαίνουν στη χώρα.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπω μια τόσο μεγάλη καταστροφή

", ενώ μιλώντας για το ντέρμπι υποστήριξε: " Μου αρέσει να παίζω σε ντέρμπι. Η ομάδα είναι απόλυτα έτοιμη. Μπορεί να παίξει οποιαδήποτε στιγμή τής ζητηθεί".

Γκαλίνοβιτς: "Οι ζωές δεν γυρίζουν πίσω"

" Είναι απίστευτο. Είχαμε και φέτος στην πατρίδα μου τέτοιες καταστροφές, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Όταν έφυγα από το σπίτι μου οι νεκροί ήταν 44 και τώρα μαθαίνω για 50 άτομα. Απίστευτο. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Όταν είδα τηλεόραση το πρωί έβλεπα παντού φωτιές.

Και έμαθα και ότι μία μητέρα κάηκε με τα τρία παιδιά στην αγκαλιά της. Φοβερό. Μακάρι να τελειώσει αυτή η καταστροφή. Τι να πούμε για το ποδόσφαιρο; Έπρεπε να μην γίνουν τα παιχνίδια. Μπάλα θα ξαναπαίξουμε, αλλά οι ζωές δεν γυρίζουν πίσω

".

Εντογιέ: "Είναι άσχημο"

" Ξύπνησα το πρωί και ενημερώθηκα από τους συμπαίκτες μου τι συνέβαινε σε όλη τη χώρα και ότι δεν θα γίνονταν τα παιχνίδια. Μακάρι να σταματήσουν γρήγορα όλα αυτά.

Είναι άσχημα. Το καταλαβαίνω αυτό. Δεν είναι κάτι που αποτελεί πρόβλημα της ομοσπονδίας, αλλά της κοινωνίας, και έπρεπε να μη γίνουν οι αγώνες. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πιο έτοιμοι για το παιχνίδι

".





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ