ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεσέιρο: Μπορεί την πρώτη θέση

Πεσέιρο: Μπορεί την πρώτη θέση
πεσειρο

Για ΠΑΟ, Τεν Κάτε, Νίνη, μίλησε ο Ζ.Πεσέιρο. Δ.Σ. (17:00) για όλα τα θέματα. Ενδιαφέρον για M.Γκονζάλες;

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε, ο Ζοσέ Πεσέιρο στην εφημερίδα "Πράσινος Τύπος":
- Κύριε Πεσέιρο, καλησπέρα σας αρχικά θα ήθελα να μου διευκρινίσετε ποιος είναι τελικά ο ρόλος σας στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που συνέβησαν;

" Είμαι προπονητής. Αυτό είναι το επάγγελμά μου, η δουλειά μου. Ηταν να φύγω για κάποια πράγματα που συνέβησαν αλλά τελικά πήρα την απόφασή να μείνω μετά από συζήτηση που είχα με τους παράγοντες της Ραπίντ, οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα μαζί μου. Αυτό έγινε πέντε μέρες μετά.

Είχαν προκύψει κάποια πράγματα άσχημα και για μένα αλλά και για την ομάδα, άλλα όλα ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι στην ομάδα και είμαι προπονητής. Ελπίζω πως όλα θα θα κυλήσουν διαφορετικά πλέον.(χαμογέλασε...)"



- Φέτος τα γεγονότα και τα πρόσωπα στον Παναθηναϊκό έχουν αλλάξει πολύ την ομάδα από την περίοδο που ήσασταν εσείς στο τιμόνι της. Ενα σχόλιο γι' αυτό, βοηθάει το κλίμα αυτό την ομάδα;

" Δούλεψα στον Παναθηναϊκό μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και είχα πολύ καλές στιγμές μαζί της. Εδωσα τα πάντα από την πλευρά μου και θεωρώ ότι η σχέση που είχα με τον σύλλογο εκτός από πολύ καλή ήταν και αμφίδρομη. Μπορεί να μην πήραμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και συνεπώς τον τίτλο, ωστόσο βγήκαμε δεύτεροι και αυτό ήταν πολύ σημαντικό.

Δεν ήταν άσχημο κατά την άποψή μου αυτό. Μας οδήγησε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πιστέψτε με ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα αυτό, όπως εξελίχθηκε η χρονιά.



Τώρα βλέπω τα πάντα να είναι διαφορετικά. Διοίκηση, παίκτες καλύτεροι, ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας. Είδα φέτος δύο παιχνίδια της ομάδας και όλα ήταν διαφορετικά. Και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε το γεμάτο Ολυμπιακό στάδιο. Είναι μια έδρα που σίγουρα προκαλεί. Εγώ δεν θυμάμαι τόσο πολύ κόσμο ακόμα και στην Λεωφόρο, που ήταν πιο μικρό γήπεδο.

Ισως και να είναι η μεγαλύτερη διαφορά αυτή αφού το θεωρώ πολύ σημαντικό γεγονός. Αλλά σας ξαναλέω δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι συνολικά όλη ομάδα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που την υπηρετεί.

"

- Δηλαδή έχετε παράπονο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού;

" Οχι, απλά τόνισα και πριν πόσο σημαντικό γεγονός για όλους είναι να σε βοηθάει ο κόσμος. Είδα την συμπαράστασή τους και στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα. Εγώ κρατάω τις καλές στιγμές που είχα με όλους."

- Ο διάδοχός σας είναι όπως γνωρίζετε ο Χενκ Τεν Κάτε. Τι γνώμη έχετε για τον Ολλανδό τεχνικό και την δουλειά του;

" Ο Τεν Κάτε θεωρώ ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής ο οποίος κατά την άποψή μου προέρχεται από δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές σχολές. Την Ολλανδική και την Ιταλική. Για μένα είναι δύο από τις καλύτερες σχολές που υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη αφού προσφέρουν από την μία την δύναμη και από την άλλη την τέχνη. Είναι ένας προπονητής που δουλεύει συνεχώς με κάθε τρόπο και μου αρέσει η δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα μέχρι τώρα."

- Τι εντύπωση έχετε για την φετινή ομάδα;

" Μου άρεσε το παιχνίδι με την Ιντερ που έδωσε ο Παναθηναϊκός και παρακολούθησα από την τηλεόραση. Θεωρώ ότι άξιζε κάτι παραπάνω από το τελικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι με βάση την εικόνα του δικαιούταν αν όχι την νίκη την ισοπαλία κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά."

- Ο Παναθηναϊκός δηλαδή πιστεύετε ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;

" Σε ότι αφορά την ερώτησή σας, πιστεύω ότι θα δώσει την μάχη του για να πάρει τον τίτλο. Μπορεί πολλά περισσότερα απ΄ότι πετύχαμε εμείς. Εχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα, καλό προπονητή, δυνατή έδρα. Ναί, μπορεί να φτάσει στην κορυφή."

- Τελευταία ερώτηση, ένα θέμα για το οποίο έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά. Η σχέση σας με τον Σωτήρη Νίνη και ο παραγκωνισμός του; Ενα σχόλιο...

" (Γελάει...) Ολοι στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως ένιωθα για τον Σωτήρη Νίνη. Ξέρουν ακόμα και αν ήθελα να το βάλω περισσότερο να παίξει ή όχι. Ο Σωτήρης μου άρεσε όπως και όλοι μου οι παίκτες. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους ποδοσφαιριστές μου. Ο ίδιος έκανε πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και εγώ από την πλευρά μου θεωρώ ότι έκανα το καλύτερο για το μέλλον του.

Εξάλλου, αποδεικνύεται από την πορεία του μέχρι τώρα που είναι ανοδική. Τώρα αν έπρεπε να παίζει για τις εφημερίδες ή για τον κόσμο τι να πω... για μένα κάτι τέτοιο δεν ήταν φυσικό.

Πλέον έχει πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του και δουλεύει ακόμα καλύτερα αφού πιστεύει στις δυνατότητές του. Είναι μεγαλύτερος και πιο υπεύθυνος σε σχέση με πέρσι και παλεύει να γίνει ακόμα καλύτερος.

Πάντως δεν θέλω να πιστεύω ότι έχασα την εμπιστοσύνη στην ομάδα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού από αυτή την συμπεριφορά προς τον παίκτη που είχα. Αυτή είναι η άποψή μου.."

Ενδιαφέρον για Γκονζάλες από Τεν Κάτε;

Ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Χιλιανού επιθετικού της Ρεάλ Μπέτις, Μαρκ Γκονζάλες, αποκάλυψε η ιταλική αθλητική ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb.com".

"Στον Τεν Κάτε, τεχνικό του Παναθηναϊκού, θα άρεσε ένας επιθετικός που μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο τεχνικής της ομάδας, και έτσι ζήτησε από τη διοίκηση έναν παίκτη καλού επιδέδου και διεθνούς εμπειρίας.

Ο παίκτης ποη μπορεί να ανταποκρίνεται στα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι ο Χιλιανός Μαρκ Γκονζάλες, 24 ετών, που ανήκει στη Μπέτις Σεβίλλης, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και στη Λίβερπουλ.

Ο παίκτης δεν έχει πείσει ιδιαίτερα μέχρι στιγμής τον σύλλογο της Ανδαλουσίας και μπορεί να παραχωρηθεί με αντάλλαγμα μία καλή οικονομική πρόταση από την πλευρά του Έλληνα προέδρου, Νίκου Πατέρα",



αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική αθλητική ιστοσελίδα.

Εισιτήρια με Βέντερ από Τρίτη
Από την Τρίτη 14 Οκτωβρίου θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον κρίσιμο αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βέρντερ Βρέμης για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ (22/10) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" Στη διάθεση των φιλάθλων μας θα τεθούν από την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα Champions League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - WERDER BREMEN, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22/10/2008, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 20 ευρώ έως 100 ευρώ. Η διάθεσή τους θα γίνεται ως εξής:

Σημεία Διάθεσης 14-18/10 Κ-20-21/10/08* 22/10/08

- Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4) 10:30-18:30 10:30 - 15:00
- Είσοδος Λ. Κύμης 10:30 - 18:30 14:00 - 21:45
- Σταθμός Ειρήνης (ΗΣΑΠ) 10:30 - 18:30 14:00 - 21:45
- Β.Α. Είσοδος ΟΑΚΑ (από Λ. Κηφισίας) - 19:00 - 21:45

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των 10 ευρώ στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 4) της Λ. Κύμης και Ειρήνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (801 111 1908) καθημερινές 10:30΄ - 18:30΄.

Για την είσοδό τους στο γήπεδο παρακαλούνται τόσο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας όσο και οι κάτοχοι απλών εισιτηρίων να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

* Την Κυριακή, 19 Οκτωβρίου δεν θα διατίθενται εισιτήρια
















".

Διαγωνισμός για 20 εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ!



Tο SPORT 24 σε συνεργασία με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο 20 Εισιτήρια Διαρκείας περιόδου 2008-2009 για τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Κάντε κλικ εδώ , απαντήστε σωστά στις 3 ερωτήσεις και λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου. Πάρτε μέρος τώρα .













































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ