ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεσέιρο: "Ώρα για πράξεις, όχι για λόγια"

Πεσέιρο: "Ώρα για πράξεις, όχι για λόγια"
Πεσειρο

Αυστηρό μήνυμα σε παίκτες - προπονητή από "Τζίγγερ". Κλιπ και αφίσα για το συλλαλητήριο (vid)


Τα είπαν οι τρεις...

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού και η διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου, δρομολόγησαν εξελίξεις στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού. Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τα τελευταία 24ωρα έχει διαδοχικές συναντήσεις προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι λόγοι της "καθίζησης" το τελευταίο 20ήμερο.

Μετά την συνάντηση που είχε την Δευτέρα με τον Γιάσμινκο Βέλιτς, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε σήμερα ραντεβού με τον Ζοσέ Πεσέιρο (παρουσία του Γιάσμινκο Βέλιτς). Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ζήτησε να μάθει απο τον Πορτογάλο τεχνικό τους λόγους που η ομάδα έχει πάρει την... κάτω βόλτα. Ο Πεσέιρο κατέθεσε την άποψη του για τους λόγους της "ελεύθερης πτώσης", με τον "Τζίγγερ" να απαιτεί την άμεση βελτίωση της ομάδας.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" απο την πλευρά του, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Όλοι καταλαβαίνουμε ότι έχουν γίνει λάθη με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω και να στενοχωρήσουμε τον κόσμο μας. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να παλεύουμε. Τώρα είναι ώρα για πράξεις, όχι για περισσότερα λόγια. Μέχρι τότε προέχει η ομάδα να ξαναβρεί τον εαυτό της, τον χαρακτήρα της και να αποδείξουμε όλοι μας πως δεν είμαστε αυτοί που δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά εκείνοι που ήμασταν όλη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο".

Την Πέμπτη (10/4) ο Πεσέιρο αναμένεται να πει πολλά περισσότερα ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου. Μετά την απογευματινή προπόνηση (16:00) ο Πορτογάλος θα μιλήσει στα ΜΜΕ και πιθανότατα θα κληθεί να απαντήσει σε όλα τα ζητήματα.

Μετά τις διαδοχικές συναντήσεις φαίνεται οτι ο τεχνικός του "τριφυλλιού" συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι την λήξη της περιόδου, ενώ πρέπει να τονιστεί οτι τις τελευταίες μέρες είναι αρκετοί οι μάνατζερ που στέλνουν φαξ στα γραφεία της ΠΑΕ, προτείνοντας διάφορους προπονητές.

Αυστηρό μήνυμα σε αρχηγούς

Οι συναντήσεις βεβαίως δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μίλησε και με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας. Οι Γκούμας, Καραγκούνης και Παπαδόπουλος συναντήθηκαν με τον "ισχυρό άνδρα" της "πράσινης" ΠΑΕ ο οποίος αρκετά δυσαρεστημένος τους μίλησε σε αυστηρό ύφος.

Ο κ. Βαρδινογιάννης αφού ζήτησε εξηγήσεις, τους ρώτησε πως παρουσιάζουν αυτή την τραγική εμφάνιση τον τελευταίο καιρό ενώ δεν δέχθηκε καμία δικαιολογία. Παράλληλα τους ζήτησε ν' αλλάξουν άμεσα εικόνα τόσο στους δύο αγώνες που έμειναν στο πρωτάθλημα όσο και στα πλέι οφ μήπως και σώσουν τα προσχήματα απέναντι στον "πληγωμένο" κόσμο της ομάδας.

" Είστε παίκτες του Παναθηναϊκού και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Η εικόνα που παρουσιάζετε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μας είναι ντροπιαστική. Δεν είναι εικόνα παικτών του Παναθηναϊκού αυτή. Εγώ πιστεύω ότι αξίζετε να παίζετε εδώ αλλά εσείς εκθέτετε την ομάδα και εμένα προσωπικά.

Κανονίστε την πορεία σας και αντιστρέψτε την εικόνα αυτή όσο είναι καιρός. Στο χέρι σας είναι... Εσείς οι ίδιοι για 24 ματς είχατε πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα. Που πήγαν όλα αυτά; Απαιτώ απαντήσεις με πράξεις...

"

Αλλαγές σε όλα τα πόστα

Απο εκεί και πέρα, ο "Τζίγγερ" είναι αποφασισμένος να αλλάξει αρκετά πράγματα, όχι μόνο στην ομάδα αλλά και την διοίκηση, καθώς υπάρχουν παράπονα απο μερικά πρόσωπα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν περισσότερες αποχωρήσεις απο αυτές που είχαν προγραμματιστεί αρχικά.

Συγκεκριμένα, εκτός απο τους Έκι και Παπαδόπουλο, είναι ανοικτό το θέμα της παραμονής του Ίβανσιτς, καθώς η ΠΑΕ έχει κοστολογήσει τον αρχηγό της Εθνικής Αυστρίας και δεν είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει τα παζάρια με την διοίκηση της Σάλτσμπουργκ. Αυτό σημαίνει οτι όσο συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές θα μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του "Ιβ" στην Παιανία.

Ανοικτό είναι και το θέμα του Μαρσέλο Μάτος, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Βραζιλιάνος μέσος θ' αποκτήσει ιταλικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει οτι ανοίγει διάπλατα η "πόρτα" της Premier League. Απο εκεί και πέρα δεν μπορούν ν' αποκλειστούν και άλλες "ηχηρές" αποχωρήσεις.

Εκτός Tζιόλης, "Ιβ" στα ματς με Άρη και Καλαμαριά αντίστοιχα
Εξάλλου, με Αρη και Απόλλωνα Καλαμαριάς θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Τζιόλης και Ιβανσιτς. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και το προπονητικό τιμ επέλεξε να απουσιάσουν απ’ αυτά τα δύο παιχνίδια. Ο μεν Τζιόλης λοιπόν δεν θα δώσει το παρών στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού, πριν από τα πλέι οφ, ενώ ο Αυστριακός θα απουσιάσει από το παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος.

Αιφνίδιος έλεγχος ντόπινγκ



Μετά από την επίσκεψη των ανθρώπων του ΕΣΚΑΝ στην προπόνηση της ΑΕΚ ακολούθησε επίσκεψη στην Παιανία και υπέβαλαν σε αιφνίδιο έλεγχο τους Γκαλίνοβιτς, Τζιόλης, Φύσσας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι και Μόρις.

Αιφνίδιος έλεγχος ντόπινγκ πραγματοποιήθηκε και στην προπόνηση της ΑΕΚ από τον ΕΣΚΑΝ. Οι παίκτες που κλήθηκαν και έδωσαν δείγματα ούρων ήταν οι εξής: Καφές, Παπασταθόπουλος, Παπάς, Μπούρμπος, Ταχτσίδης και Μπλάνκο.

Ιστορικό κλιπ-κάλεσμα για το συλλαλητήριο
Μετά τα mail και τα sms οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που έχουν οργανώσει το συλλαλητήριο για την Κυριακή το μεσημέρι (16:00) στο Πεδίον του Άρεως, έβγαλαν και βιντεάκι στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα στο διαδικτυακό τόπο του "youtube" κυκλοφόρησε σήμερα κι ένα βιντεάκι, με το οποίο προαναγγέλλεται το συλλαλητήριο, όπου ιστορικές στιγμές της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και το παρόν της και εικόνες από την εξέδρα του τότε και του τώρα. Αν θέλετε να το δείτε παρακάτω, απλά πατήστε play...:



Η αφίσα του συλλαλητηρίου. Με κλικ ανοίγει σε μεγαλύτερη ανάλυση








































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ