ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πεσότο: "Ιδανική περίπτωση ο Λίπι"

Πεσότο: "Ιδανική περίπτωση ο Λίπι"
New Image

Υπέρμαχος της πρόσληψης του πρώην τεχνικού της Εθνικής Ιταλίας για τον πάγκο της Γιουβέντους, είναι ο τιμ μάνατζερ των "μπιανκονέρι", Τζανλούκα Πεσότο

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του τιμ μάνατζερ, Τζανλούκα Πεσότο, να χρίσει τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό ως τον καταλληλότερο να οδηγήσει τους "μπιανκονέρι" στον δρόμο των επιτυχιών, άμα τη επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού πρωταθλήματος, ενώ μίλησε και για τον άνθρωπο που καθοδήγησε μαεστρικά τους Τορινέζους στην περσινή τους περιπέτεια στη Serie B.
" Θα ήταν ιδανικός. Είναι ένας πολύ μεγάλος τεχνικός που δίνει εγγυήσεις για την επιτυχία. Όμως υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες που πρέπει να ξεπεράσουμε, ελπίζουμε ότι το θέμα θα κλείσει ευχάριστα", τόνισε ο παλιός παίκτης της Γιουβέντους για να προσθέσει:

" Δεν δίνω ποσοστά, όποιος και αν έρθει, θα βρει μία ομάδα ανταγωνιστική. Όλοι αυτοί που θα έρθουν, θα είναι σημαντικοί και βασικοί στην ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι σκοπεύουμε να πάρουμε ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν".


Τέλος, για την απόφαση των διοικούντων να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο Πεσότο δήλωσε: " Δεν ήταν καθόλου έκπληξη για εμένα το αντίο του Ντεσάμπ.

Είμαστε μία σημαντική ομάδα, που οφείλει να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Δουλεύουμε για τη δημιουργία μίας μεγάλης ομάδας".





TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ