ΑΡΗΣ

Πετάει για Ιταλία

Πετάει για Ιταλία
INTIME SPORTS

Με πρωινό πρόγραμμα στο γυμναστήριο πρόκειται να ολοκληρωθεί η παρουσία της αποστολής του Άρη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Με πρωινό πρόγραμμα στο γυμναστήριο πρόκειται να ολοκληρωθεί η παρουσία της αποστολής του Άρη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Στην συνέχεια ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή που το μεσημέρι θα ταξιδέψει για την Ιταλία και θα αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές και τους έξι που θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Η αποστολή του Άρη που θα αναχωρήσει το μεσημέρι από το Ζέεφελντ είναι να αναχωρήσει στις 18:05 από το Μόναχο για την Ρώμη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Ριέτι όπου αύριο (07/08) στις 22:00 ώρα Ελλάδας (CONN-X) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Λάτσιο.

Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας το πρόγραμμα του Τσιώλη περιλάμβανε διπλή προπόνηση με όσους αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με την Αλ Χιλάλ να έκαναν το πρωί χαλάρωμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν το απόγευμα οι Κώστας Καζναφέρης που ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα, ο Μιχάλης Γιαννίτσης άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς όπως και ο Σάκης Κανούλας.

Στην απογευματινή προπόνηση ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποχώρησε ο Σωκράτης Διούδης χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Εν τω μεταξύ όλο και πιο δυνατά μπαίνει στις προπονήσεις ο Σάκης Πρίττας, που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι απόλυτα έτοιμος, με τον έμπειρο διεθνή μέσο δύσκολα να αγωνιστεί σε κάποιο από τα δύο φιλικά επί ιταλικού εδάφους με τις Λάτσιο και Κάλιαρι.

Κι όσο τέλος για το μεταγραφικό κομμάτι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού με τον Φιλίπ Τζόρτζεβιτς να είναι στα υπόψη όπως και ενός κεντρικού αμυντικού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ