ΑΡΗΣ

Πετάει και ο Πρίττας για το Λεβερκούζεν

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Bay Arena (04/11, 20:00) με τον Σάκη Πρίττα να φωνάζει παρών.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποφάσισε την αποστολή του να ακολουθήσουν οι 19 από τους 21 ποδοσφαιριστές που είναι δηλωμένοι στην UEFA για την φάση των ομίλων, λόγω του τραυματισμού του Ντάνιελ Τσέζαρεκ και της ίωσης του Θέμη Κουλουχέρη που ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη.

Αντιθέτως ο Σάκης Πρίττας γυμνάστηκε κανονικά με τον έμπειρο διεθνή μέσο να μετέχει στην αποστολή που είναι προγραμματισμένο να "πετάξει" στις 9:00 αύριο το πρωί για την Κολωνία.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Σάκη Πρίττα, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Χρήστο Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ