ΠΑΟΚ

Πετάει με Ουάρντα για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Egypt's Amr Warda during a friendly soccer match between Belgium and Egypt at the King Baudouin stadium in Brussels, Wednesday, June 6, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Egypt's Amr Warda during a friendly soccer match between Belgium and Egypt at the King Baudouin stadium in Brussels, Wednesday, June 6, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε από το αεροδρόμιο Μακεδονία για το Ντίσελντορφ και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Οοστερμπέεκ. Μαζί με την ομάδα και ο Ουάρντα.

Με ίδια σχεδόν σύνθεση, σε σχέση με το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Ολλανδία. Εκεί θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ ο Αμρ Ουάρντα, ταξιδεύει τελικά με την αποστολή του "Δικεφάλου".

Αρχικά. ο προγραμματισμός έλεγε πως και ο Αιγύπτιος θα συναντούσε τους συμπαίκτες του στο Οοστερμπέεκ, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής έφτασε το πρωί στο αεροδρόμιο Μακεδονία και πέταξε με την ομάδα.

Το απόγευμα ο ΠΑΟΚ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους, ξεκινώντας την προετοιμασία του που πλέον θα στοχεύει περισσότερο στα δύο παιχνίδια με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League.

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ