ΑΡΗΣ

Πέταξε αφού δεν πρόλαβε την αναβολή και επιστρέφει

Πέταξε αφού δεν πρόλαβε την αναβολή και επιστρέφει
Κούπερ

Πέταξε η αποστολή του Άρη για την Αθήνα το πρωί της Πέμπτης και θα επιστρέψει πίσω την ίδια μέρα...

Επόμενο ήταν η συγκεκριμένη εξέλιξη να προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ όσον αφορά το σύνολό του κι αυτό γιατί ναι μεν να έχει την ευκαιρία να προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αλλά είναι σίγουρο πως η ταλαιπωρία δεν ήταν δυνατόν να αποφευχθεί.
Αξίζει να σημειωθεί πως η σχετική ενημέρωση της αναβολής της 3ης αγωνιστικής και του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ – και της μεταφοράς του για την Κυριακή και ώρα 17:00 – έγινε γνωστή στα μέλη της αποστολής του Άρη κατά την άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Χωρίς να υπάρξει απώλεια χρόνου ακολούθησε διαδικασία αλλαγής των βραδινών εισιτηρίων για το μεσημέρι και επιστροφής στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης όπως και έγινε και πλέον το πρόγραμμα του Κούπερ για σήμερα περιλαμβάνει προπόνηση το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Στα ευχάριστα ωστόσο για τον Αργεντινό τεχνικό του Άρη είναι ότι μετά την σημερινή εξέλιξη θα μπορεί να υπολογίζει σε μεγαλύτερο βασθμό στον Μεντί Ναφτί που είχε σκοπό για το απόγευμα να τον προφυλάξει αλλά και στον Κριστιάν Νασούτι.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός του Άρη είχε υποστεί διάστρεμμα στην χθεσινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με αποτέλεσμα να αποκλειστεί τις αποστολής κυρίως για προληπτικούς αλλά πλέον οι τρεις μέρες που μεσολαβούν φαντάζουν ικανές με την απαιτούμενη θεραπεία να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ