ΑΡΗΣ

Πέταξε για Λίβερπουλ ο Κατίδης

Πέταξε για Λίβερπουλ ο Κατίδης
INTIME SPORTS

Για το Λίβερπουλ της Αγγλίας αναχώρησε την Κυριακή ο Γιώργος Κατίδης του Άρη για να δοκιμαστεί τις επόμενες τρεις ημέρες από τον τεχνικό της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες

Την ευκαιρία να διεκδικήσει συμβόλαιο από το καλοκαίρι με την Έβερτον θα έχει το επόμενο τριήμερο ο 19χρονος διεθνής μέσος του Άρη, Γιώργος Κατίδης.

Συγκεκριμένα το επόμενο τριήμερο θα βρεθεί στο μικροσκόπιο του τεχνικού της ομάδας του Λίβερπουλ, Ντέιβιντ Μόγιες, και για τον λόγο αυτό ταξίδεψε σήμερα για την αγγλική πόλη.

Ο Κατίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Έβερτον τον τελευταίο έναν μήνα διάστημα στο οποίο παρακολούθησαν την πορεία του σκάουτερ της αγγλικής ομάδας τόσο στους αγώνες της Εθνικής Νέων όσο και του Άρη.

Πλέον ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας θα προπονηθεί με την δεύτερη ομάδα της Έβερτον και τις άλλες δυο μέρες υπό τις οδηγίες του Μόγιες που θα αποφασίσει αν τελικά θα ακολουθήσει πρόταση απόκτησής του το προσεχές καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης εκτός από το ποσό που θα βάλει σε περίπτωση πώλησης του Κατίδη στα ταμεία της θα έχει το δικαίωμα και σε τροφεία (αποζημίωση για την εκπαίδευσή του) αφού προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της σημερινής ημέρας Μάρκος Βελλίδης και Νίκος Λαζαρίδης βρέθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Κορησσό Καστοριάς, όπου και τιμήθηκαν από την πρώτη τους ομάδα. Την Δόξα Κορησσού και πιο συγκεκριμένα στην κοπή της πίτας του συλλόγου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ