ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέθανε ο Χουάν Ισκιέρδο

FILE -  Juan Manuel Izquierdo of Uruguay's Liverpool, left, controls the ball under pressure from Julio Joao Ortiz of Ecuador's Independiente del Valle at a Copa Libertadores soccer match in Montevideo, Uruguay, May 24, 2023. (AP Photo/Matilde Campodonico, File)
FILE - Juan Manuel Izquierdo of Uruguay's Liverpool, left, controls the ball under pressure from Julio Joao Ortiz of Ecuador's Independiente del Valle at a Copa Libertadores soccer match in Montevideo, Uruguay, May 24, 2023. (AP Photo/Matilde Campodonico, File) AP

Πέθανε ο ποδοσφαιριστής της Νασιονάλ, Χουάν Ισκιέρδο, ο οποίος είχε καταρρεύσει στο ματς με την Σάο Πάολο για τη φάση των 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Άσχημη είδηση από τη Νότια Αμερική. Ο Χουάν Ισκιέρδο της Νασιονάλ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 27 ετών, όπως ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8) η ομάδα του.

Ο Χουάν Ισκιέρδο είχε καταρρεύσει στο κέντρο του γηπέδου στην αναμέτρηση με την Σάο Πάολο για τους 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες την περασμένη εβδομάδα.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός στο 86' έχασε τις αισθήσεις του, άρχισε να παραπατάει, σωριάστηκε στο ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής και άρχισε να έχει σπασμούς.

Ο Ισκιέρδο υπέστη καρδιακή αρρυθμία, όπως είχε ενημερώσει η Νασιονάλ. Ο ποδοσφαιριστής νοσηλευόταν, ωστόσο δεν κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του.

Ο Ισκιέρδο ανήκε στη Νασιονάλ από το 2022, ενώ έχει περάσει από την Λίβερπουλ της Ουρουγουάης, την Γουόντερερς, της Πενιαρόλ και την Σαν Λουίς στο Μεξικό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ