ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Τζορτζ Μπάλντοκ: Η σορός του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού εντοπίστηκε στην πισίνα του σπιτιού του

Πέθανε ο Τζορτζ Μπάλντοκ: Η σορός του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού εντοπίστηκε στην πισίνα του σπιτιού του
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών άφησε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας.

Το απόλυτο σοκ, η απόλυτη παγωμάρα στο ελληνικό αθλητισμό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, άφησε σε ηλικία 31 ετών την τελευταία του πνοή την Τετάρτη (9/10), με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η σορός του εντοπίστηκε στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια.

Ο ομογενής ποδοσφαιριστής με τη σημαντική πορεία στο αγγλικό ποδόσφαιρο (Μίλτον Κέινς Ντονς, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) ανήκε από τις 29 του περασμένου Μαΐου στον Παναθηναϊκό, ενώ χάρη στον ελληνικής καταγωγής παππού του έπαιζε στην Εθνική Ελλάδας από τις 2 Ιουνίου του 2022. Με την γαλανόλευκη φανέλα είχε 12 συμμετοχές.

Τις τελευταίες ώρες τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού τους, χωρίς η επικοινωνία να καταστεί δυνατή. Ακολούθως, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρέθηκε στο σημείο και εντόπισε τη σορό του 31χρονου ποδοσφαιριστή που δεν βρισκόταν στις κλήσεις της Εθνικής για το παιχνίδι με την Αγγλία και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Λονδίνο.

Ο Μπάλντοκ γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1993 στο Μπάκινγχαμ, είχε ύψος 1μ.78 και αγωνιζόταν ως δεξιός μπακ. Η τελευταία του εμφάνιση έγινε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Ήταν μάλισταν ενδεκαδάτος, μέχρι να αντικατασταθεί από τον Κώτσιρα στο 75'.

Την έρευνα για το συμβάν ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής. Εκ πρώτης όψεως, δεν εντοπίστηκε κάποιο τραύμα. Η εικόνα της σορού που αντίκρισαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, δείχνει πως πιθανότατα είχε χάσει αρκετές ώρες πριν τη ζωή του. Ωστόσο, η ακριβής αιτία θανάτου θα προκύψει από τη νεκροψία-νεκροτομή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΛΝΤΟΚ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ