ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Να είμαστε μετρημένοι"

Πετράκης: "Να είμαστε μετρημένοι"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να πέτυχε την τρίτη του σερί νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως ο Γιάννης Πετράκης κρατά χαμηλούς τους τόνους ενόψει της συνέχειας.

Χαμηλούς τους τόνους ενόψει της συνέχειας κράτησε ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού με 1-0.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου στην συνέντευξη Τύπου:

" Σήμερα ήταν για μας ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, αλλά και πάρα πολύ δύσκολο. Είχαμε να διαχειριστούμε δύο συνεχόμενα καλά αποτελέσματα που όπως ξέρετε αλλάζουν πολύ την ψυχολογία στην Ελλάδα.

Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε μία εβδομάδα και η δυσκολία μεγαλώνει, αν σκεφτούμε ότι είχαμε για αντίπαλο μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που μας δυσκόλεψε.

Όλα αυτά δίνουν μεγάλη αξία στη νίκη μας. Πολύ σημαντικό "τρίποντο". Δεν πρέπει εύκολα να αλλάζουμε στην καθημερινότητα τη στάση μας. Να είμαστε μετρημένοι, προσεκτικοί και σεμνοί, να δουλέψουμε περισσότερο για να έχει νόημα.

Νομίζω ότι δεν είχαμε την απόδοση προηγούμενων παιχνιδιών και η λειτουργία του αντιπάλου έπαιξε ρόλο σε αυτό. Έπρεπε να κάνουμε καλή διαχείριση στο ματς και να έχουμε τον έλεγχο. Σταθήκαμε τυχεροί, γιατί το γκολ ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις.

Δεν είχαμε ευκαιρίες, αλλά προϋποθέσεις ευκαιριών, ο αντίπαλος με τον Καμαρά έκανε την καλύτερή του στο παιχνίδι. Αυτή είναι από εμένα η αποτίμηση του παιχνιδιού, τελείωσε το ματς και το μυαλό μας τώρα είναι στον Πανιώνιο".

Για το ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΣ με 3 νίκες σε 3 ματς: " Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γι' αυτό".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ