ΑΕΚ

Πέτρες στο αυτοκίνητο του Νέμεθ

Πέτρες στο αυτοκίνητο του Νέμεθ
Νέμεθ

Ακόμα ένα άσχημο περιστατικό στην μακριά λίστα της ΑΕΚ. Πέτρες δέχθηκε το αυτοκίνητο του Νέμεθ στο ΟΑΚΑ

Ο Ούγγρος έγραψε για το περιστατικό στο προσωπικό του blog αναλύοντας σε λίγες γραμμές όλα τα δυσάρεστα που συνέβησαν στο σωματείο τις τελευταίες ώρες. " Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός, αφού οπαδοί συγκρούστηκαν με αστυνομικούς και επιτέθηκαν στη διοίκηση. Χρειάστηκε αρκετή ώρα για να αποκατασταθεί η τάξη και ο αγώνας έληξε στο 105ο λεπτό μαζί με τις καθυστερήσεις.

Μετά το ματς με περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη γιατί οπαδοί είχαν πετάξει πέτρες στο χώρο του πάρκινγκ και πολλές από αυτές έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητό μου.

Δεν ήταν όμορφο θέαμα, αλλά ένας συμπαίκτης μου είχε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Όλο αυτό μου χάλασε τη διάθεση για τη νίκη και τη βοήθεια που έδωσα στην ομάδα μου. Ήταν κάτι που δεν περίμενα



".

Παρά τα άσχημα περιστατικά που βίωσε, ο Νεμεθ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς πολλοί μπορεί να το ξέχασαν αλλά ο Ούγγρος είχε δύο ασίστ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. " Ήταν μία βραδιά με ανάμεικτα συναισθήματα. Καταφέραμε να νικήσουμε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κι εγώ έπαιξα μετά από καιρό σε ολόκληρο το 90λεπτο, δίχως να έχω κακή απόδοση. Μπορεί να μην σκόραρα, αλλά κερδίσαμε 2-0 με δύο δικές μου ασίστ.

Αγωνίστηκα όχι σαν καθαρόαιμος επιθετικός, αλλά λίγο πιο πίσω και μπόρεσα να δημιουργήσω παιχνίδι για τους συμπαίκτες μου. Είμαι νευριασμένος με τον εαυτό μου γιατί δεν μπόρεσα στο πρώτο ημίχρονο να τελειώσω μία φάση που ξεκίνησα πλασάροντας λίγο άουτ. Αν σκόραρα, θα ήταν από τα πιο όμορφα γκολ στην καριέρα μου. Ελπίζω να σκοράρω στα πλέι όφ, όπου ακολουθούν τα πιο σημαντικά παιχνίδια".

Τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στην ΑΕΚ σίγουρα δεν βοηθούν στην παραμονή του Νέμεθ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα και τον ένα χρόνο που βρίσκεται στην χώρα μας έχει γνωρίσει όλες τις κακές πτυχές του ποδοσφαίρου. Επεισόδια, βία, κάκιστοι αγωνιστικοί χώροι, προπονητικό κέντρο χωράφι, καθυστερήσεις στις πληρωμές, ασταθείς διοικήσεις και τώρα φθορά της προσωπικής του περιουσίας.

Εκτός βέβαια από το κακό που κάνουν όλα αυτά στην προσπάθεια να μείνει ένα ταλέντο όπως ο Νέμεθ στην Ελλάδα, μπορεί εύκολα να αναλογιστεί κανείς πόσο κακό κάνει στην ΑΕΚ το γεγονός πως ένα από τα ταλέντα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου γράφει στο προσωπικό του blog τέτοια πράγματα…








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ