ΕΥΡΩΠΗ

Πέτζκο:"Με θέλει ο Παναθηναϊκός"

Slawomir Peszko (Lech), Lech Poznan - AS Nancy, Puchar UEFA, 06-11-2008, Poznan, fot.Jastrzebowski Tomasz / Foto Olimpik
Πέτζκο FOTO OLIMPIK

Ο Πολωνός μέσος Σλαβομίρ Πέτζκο αποκάλυψε πως έχει δέχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό και την σκέφτεται

Δημοσιεύματα από την Πολωνία τον τελευταίο μήνα θέλουν τον δεξιό χαφ της Λεχ Πόζναν να είναι στο στόχαστρο των πράσινων, που ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή για να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Με δηλώσεις του στην Πολωνία, ο Πέτζκο αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό, όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει.

" Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός με θέλει, αλλά έχω και άλλες προτάσεις. Μιλάω με τη Βόλφσμπουργκ και άλλες δυο ομάδες από τη Μπουντεσλίγκα. Τελευταία με προσέγγισε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με μια πολύ υψηλή οικονομικά πρόταση. Όμως τα λεφτά δεν είναι το σημαντικότερο στη παρούσα φάση" είπε αρχικά ο 25χρονος άσος και συνέχισε:

" Αυτό που μετράει είναι να πάω σε μια ομάδα που θα παίζω βασικός. Η Βόλφσμπουργκ είναι μια εξαιρετική προοπτική για μένα. Κάθε χρόνο δυναμώνει περισσότερο στη Μπουντεσλίγκα και στοχεύει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ομολογώ ότι μελετώ πολύ σοβαρά την πρόταση που μου έκανε".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ