CHAMPIONS LEAGUE

Πιάνιτς: "Εξωγήινος ο Μέσι, προετοιμασμένος και προσεκτικός ο Ρονάλντο"

O Mίραλεμ Πιάνιτς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του, Γιουβέντους, για το Champions League
O Mίραλεμ Πιάνιτς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του, Γιουβέντους, για το Champions League AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής κόντρας μεταξύ Μέσι και Ρονάλντο μετά από 9 χρόνια, ο Μίραλεμ Πιάνιτς κλήθηκε να σχολίασει τους δύο παγκόσμιους σούπερ σταρ, με τον Βόσνιο χαφ να εξηγεί για ποιο λόγο ο Αργεντινός δεν μπορεί να συγκριθεί.

Εννέα χρόνια μετά την τελευταία τους κόντρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο (Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League), ήρθε η ώρα για τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους στο "Καμπ Νόου", στο 34ο ματς που ο ένας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον άλλο.

Αυτή ίσως να είναι και η τελευταία φορά που θα βρεθούν face-to-face σε ένα ποδοσφαιρικό ματς και μάλιστα τόσο υψηλού επιπέδου, με την "Mundo Deportivo" να απευθύνεται στον Μίραλεμ Πιάνιτς που γνωρίζει και τους δύο -από την συνύπαρξή του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους και τη συμβίωσή του με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα- και να ζητάει να τους συγκρίνει.

Η σύγκριση έβγαλε νικητή τον Pulga, με τον Βόσνιο να θεωρεί πως δεν υπάρχει άλλος που να μπορεί να τον κοντράρει όσον αφορά στην αντίληψη του παιχνιδιού. "Έχω μόνο καλά λόγια να πως για τον Ρονάλντο, ως άτομο και πάνω απ'όλα ως αθλητή.

Είναι πολύ καλά προετοιμασμένος και προσέχει κάθε λεπτομέρεια. Ο Μέσι από την άλλη πλευρά, δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη. Κάθε φορά που έπαιζα απέναντί του, ήταν πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατον να τον σταματήσω και τώρα που είμαι στη δική του ομάδα, βλέπω πως είναι φαινόμενο

Κάθε φορά που έχει τη μπάλα στα πόδια του, κάτι συμβαίνει. Είτε βάζει γκολ, είτε δίνει ασίστ, είτε βγάζει εκπληκτικές πάσες. Είναι μία ιδιοφυία", δήλωσε ο Βόσνιος διεθνής μέσος.

Είναι όμως ο Μέσι απόλυτα συγκεντρωμένος τη φετινή σεζόν μετά από το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, όπου έφτασε μία ανάσα από το να φύγει από τους μπλαουγκράνα; Η απάντηση που δίνει ο Πιάνιτς είναι καταφατική:

"Πριν έρθω, είδα ότι υπήρχαν προβλήματα και πως ο Μέσι δεν ήταν καλά. Τώρα όμως τον βλέπω να έχει κίνητρα και να είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του.

Είναι στο χέρι μας να τον βοηθήσουμε και να τον κάνουμε να παίξει καλύτερα. Όταν έχεις έναν παίκτη όπως ο Λέο στην ομάδα σου, πρέπει να το εκμεταλλεύεσαι και να προσπαθείς να κατακτήσεις τα πάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ