ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πιάστηκαν στα χέρια Κατσουράνης-Λουιζάο

Πιάστηκαν στα χέρια Κατσουράνης-Λουιζάο
Κατσουράνης

Η ισοπαλία της Μπενφίκα, είχε ως αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια Λουιζάο και "Κατσου"(vds)!

Ισοπαλία και νεύρα...


Δίχως να εντυπωσιάσει η ομάδα του Κώστα Κατσουράνη, με τον Έλληνα μέσο στη βασική της 11αδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Σετουμπάλ και υποχρεώθηκε στο τελικό 1-1. Πάντως, το αποτέλεσμα πέρασε στο περιθώριο καθώς την παράσταση (κακώς) έκλεψαν οι "ψιλές" που έπεσαν ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες Λουιζάο και Κατσουράνη.

Συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό ο Κατσουράνης έκανε λάθος πάσα και έδωσε τη μπάλα σε αντίπαλο με αποτέλεσμα η Σετουμπάλ να βγει στην αντεπίθεση με τον Εντίνιο. Τον παίκτη έκοψε ο Λουιζάο με φάουλ και στη συνέχεια δέχτηκε κίτρινη κάρτα, με τον υψηλόσωμο βραζιλιάνο να διαμαρτύρεται στον Έλληνα διεθνή και εκείνος να του απαντάει με έντονο τρόπο.

Οι δύο τους πιάστηκαν στα χέρια αλλά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο έληξε εκεί καθώς και ο Καμάτσο τους έκανε αλλαγή. Μάλιστα, ο ένας έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια και ο άλλος κάθησε στον πάγκο.

"Τους έκανα αλλαγή για να τελειώσει το θέμα. Αυτό είναι κάτι δικό μας και δεν θα το δημοσιοποιήσουμε. Δεν ξέρω αν έχουν μιλήσει οι δυο τους", δήλωσε ο Καμάτσο για το συγκεκριμένο περιστατικό. Όσον αφορά τον αγώνα, το σκορ άνοιξε ο Μαντόρας στο 78' που πέρασε αλλαγή στη θέση του Κατσουράνη και το τελικό 1-1 έγραψε ο Εντίνιο στο 88'.

Ήττα για τα "Λιοντάρια"


Δεν τα κατάφερε η Σπόρτινγκ στην έδρα της Μποαβίστα και γνώρισε την ήττα με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν ο Μαρσελάο στο 40' και ο Ριμπέιρο στο 83ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί πως αν η Πόρτο νικήσει, η Σπόρτινγκ θα βρίσκεται πίσω από την κορυφή 12 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:


Παρασκευή 04/01/08


Ακαδέμικα-Μπράγκα 3-3




Σάββατο 05/01/08


Σετούμπαλ-Μπενφίκα 1-1
Μποαβίστα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-0





Κυριακή 06/01/08



Μαρίτιμο-Λεϊσόες
Πάκος Φερέιρα-Λεϊρία
Αμαδόρα-Γκιμαράες
Πόρτο-Ναβάλ






Δείτε τα γκολ των αγώνων και την αρχή της φάσης με τον Κατσουράνη και τον Λουιζάο:





Η φάση του Κατσουράνη και του Λουιζάο



Τα γκολ του αγώνα



Μποαβίστα - Σπόρτινγκ


























TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ