CHAMPIONS LEAGUE

Πιέλ: "Συγχαρητήρια στη Ρεάλ"

Lyon's head coach Claude Puel (L) speaks to his players as Lyon's Swedish midfielder Kim Kallstrom (C) and defender Aly Cissokho (R) look on during the Champions League football match Real Madrid vs Olympique Lyonnais at Santiago Bernabeu Stadiun in Madrid on March 16, 2011.        AFP PHOTO/ Pedro ARMESTRE (Photo credit should read PEDRO ARMESTRE/AFP/Getty Images)
Ο Κλοντ Πιέλ προσπαθεί να εμψυχώσει τους παίκτες του και να τους ξαναβάλει στο παιχνίδι AFP/GETTY IMAGES

Στην ανωτερότητα της Ρεάλ και στα αρκετά λάθη των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο Κλόντ Πιέλ στις δηλώσεις του, εξηγώντας τα αίτια της ήττας με σκορ 3-0 από την "βασίλισσα". "Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Μπράβο στη Ρεάλ για τη δίκαιη νίκη της", τόνισε ο τεχνικός της Λιόν.

Χωρίς την παραμικρή διάθεση να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του ή να ψάξει δικαιολογίες για την ήττα με 3-0 από τη Ρεάλ, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Λιόν, Κλοντ Πιέλ, στις δηλώσεις του μετά από τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γάλλος κόουτς, παραδέχτηκε την ανωτερότητα της "βασίλισσας", έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Μουρίνιο, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο γκολ του Μπενζεμά, το οποίο καθόρισε εν πολλοίς την εξέλιξη του αγώνα.

"Εμεις δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο απόψε. Ήρθαμε αντιμέτωποι με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία μας έκλεισε από την αρχή", ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου τεχνικού, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στα λαθη των παικτών του.

"Δεν μπορούσαμε να χαλαρώσουμε, κάναμε πολλά λάθη και ήμασταν νευρικοί. Το δεύτερο γκολ μας πλήγωσε. Από εκείνο το σημείο και μετά, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ γιατί άξιζε τη νίκη".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ