ΑΕΚ

Πιερό: "Ανατριχιάσαμε με τον κόσμο, από την πρώτη μέρα ένιωσα άνετα στην ΑΕΚ"

Πιερό: "Ανατριχιάσαμε με τον κόσμο, από την πρώτη μέρα ένιωσα άνετα στην ΑΕΚ"
Ο Φράντζι Πιερό INTIME SPORTS

Ο Φράντζι Πιερό στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το ματς στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επικρατώντας 2-0 στην OPAP Arena, με τον Φράντζι Πιερό να δηλώνει ότι τον εντυπωσίασε η ατμόσφαιρα των φιλάθλων στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη γρήγορη προσαρμογή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πιερό στην COSMOTE TV: Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Κάθε ντέρμπι είναι σημαντικό, είναι σηματικο που εμφανιστήκαμε δυνατοί ως ομάδα, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Για το πώς έζησε το πρώτο του ντέρμπι: "Η παρουσία των οπαδών ήταν σημαντική, πιστώνεται και στον κόσμο η νίκη, όλοι μας ανατριχιάσαμε, είναι πολύ σημαντική νίκη, όλοι μαζί ως ομάδα κάναμε επίθεση και όλοι μαζί άμυνα".

Για τα δύο γκολ που έχει βάλει κι αν έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα: "Από την πρώτη μέρα ένιωσα άνετα, νιώθω πλέον σαν να είμαι στο σπίτι μου και σαν να είμαι καιρό εδώ και προσπαθώ να το ανταποδώσω".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ