ΑΕΚ

Πιερό: "Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας"

Πιερό: "Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας"
Ο Φράντζι Πιερό στην OPAP Arena INTIME SPORTS

Ο Φράντζι Πιερό στις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που ανήκει στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο Φράντζι Πιερό είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, η οποία τον απέκτησε με μεταγραφή από τη Μακάμπι Χάιφα. Ο 29χρονος φορ από την Αϊτή στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένος που είναι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φράντζι Πιερό στο κανάλι της ΑΕΚ: "Γεια σας παιδιά, το όνομα μου είναι Φράντζι Πιερό. Είμαι από την Αϊτή, είμαι 29 χρονών, είμαι επιθετικός. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, να σκοράρω πολλά γκολ για εσάς και επίσης να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει στους στόχους της.

Να γνωρίσουμε τους συμπαίκτες μου και επίσης να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Ελλάδας. Ανυπομονώ να σας δω".

Παράλληλα ο 29χρονος φορ από την Αϊτή τα είπε και με το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο. "Είσαι ο αντάρτης για την ΑΕΚ και αυτό είναι το σπίτι σου" με τον Πιερό να απαντάει "Ναι, boss". Ο Ηλιόπουλος στη συνέχεια του έδωσε την μπάλα και του είπε "σκόραρε".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ