ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πίεση και γκολ θέλει ο Κετσπάγια

Πίεση και γκολ θέλει ο Κετσπάγια
προπονηση Ζεεφελντ

Στο πρέσινγκ και στα τελειώματα επικεντρώθηκε ο Κετσπάγια. Γκολ και θέαμα (videos)

οι παίκτες ξεκίνησαν με ανοίγματα σε τέμπο 70%. Αμέσως μετά ο Κετσπάγια έφτιαξε 3 ομάδες των 7 ατόμων. Οι δύο ομάδες (συνολικά 14 ποδοσφαιριστές) είχαν στόχο την κυκλοφορία της μπάλας με τη μία. Οι υπόλοιποι 7 πίεζαν προκειμένου να τους την αποσπάσουν.
" Πρέπει να πιέζουμε όλοι. Όχι μόνο 4-5 παιδιά". Ο Γεωργιανός δίνει μεγάλη σημασία στην πίεση στον αντίπαλο. Αυτό φυσικά προϋποθέτει εξαιρετική φυσικά κατάσταση, κάτι που εξηγεί εν πολλοίς τον μέχρι στιγμής τρόπο δουλειάς του.

Και μπορεί η πίεση στον αντίπαλο να είναι βασική προτεραιότητα, όμως και η καλή κυκλοφορία σημαίνει πολλά για τον 41χρονο προπονητή του Ολυμπιακού.

" Είστε 14 και σας πιέζουν μόνο 7! Δώστε σωστά τη μπάλα", φώναξε ο Κετσπάγια όταν τα λάθη στην κυκλοφορία έγιναν πολλά.



Συνεχείς αλλαγές στο πρόγραμμα

Ο γυμναστής Μιχάλης Μιχαήλ είχε και αυτός ένα τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές την Παρασκευή, προϊδεάζοντάς τους για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες.

" Τα προγράμματα αλλάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας. Όλα κάνουν κύκλους. Εμείς θα διαφοροποιήσουμε τον τρόπο δουλειάς μας στις επόμενες προπονήσεις. Στόχος του πρώτου κομματιού ήταν η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η απώλεια των περιττών κιλών".

Ο Μιχαήλ χαίρει της εμπιστοσύνης του Κετσπάγια, καθώς συνεργάζονται από την εποχή που ο 41χρονος προπονητής έπαιζε ακόμη ποδόσφαιρο. Ο Γεωργιανός έχει συνεργαστεί με αρκετούς γυμναστές στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, τόσο σε Ελλάδα και Γεωργία, όσο και στην Αγγλία με τη Νιουκάστλ. Συνεπώς για να στηρίζει τόσα χρόνια τον τρόπο δουλειάς του Μιχαήλ, σίγουρα τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Γκολ και θέαμα στο διπλό

Στο τέλος της προπόνησης οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν στις σέντρες και τα τελειώματα φάσεων. Τα ακραία μπακ έβγαζαν τις σέντρες και όλοι οι υπόλοιποι εκτελούσαν, συχνά πυκνά με εντυπωσιακότατα αποτελέσματα!

Το δίτερμα κατέχει εξέχουσα θέση σε καθημερινή βάση. Το σημερινό όμως ήταν πραγματικά ξεχωριστό, αφού τα γκολ ήταν πολλά και εκπληκτικά. Τελικό σκορ 3-3 για άσπρους και μπλε, με τις 2 ομάδες να αγωνίζονται με 4-4-2 και τον Στολτίδη μπαλαντέρ.



Τα γκολ για τους λευκούς οι Γκαλέτι (με εντυπωσιακό βολέ), Ζεβλάκοφ (με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ) και Ντάρμπισιρ (με διαγώνιο σουτ). Για τους μπλε σκόραραν οι Μπελούτσι (με σουτ), Βασιλόγιαννης (με σουτ στο παραθυράκι) και Ζαϊρί (με εντυπωσιακό βολέ στην κίνηση).

-Το τέταρτο φιλικό στην Ολλανδία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 13 Ιουλίου με αντίπαλο την Τσβόλε.

-Το Σάββατο οι παίκτες θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα (11.30 και 18.30 ώρα Ελλάδας). Την προσεχή Δευτέρα θα υπάρχει ρεπό.

-Την προπόνηση παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τον Κετσπάγια και τους ποδοσφαιριστές.


































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ