ΑΡΗΣ

Πήγε να αρπάξει δανεικό τον Τζόνσον

Πήγε να αρπάξει δανεικό τον Τζόνσον
INTIME SPORTS

Από την στιγμή που δεν προχώρησε ο δανεισμός του διεθνή Πολωνού, Καμίλ Γκροσίτσκιμ από την Γιαγκελόνια στον Άρη κινήθηκαν σε ανάλογη κίνηση για τον Έντι Τζόνσον της αγγλικής Φούλαμ χωρίς όμως να επιτευχθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό για την απόκτησή του.

Η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της πλέον απομένει να φανεί κατά πόσο αυτό θα συμβεί στο δεκαήμερο που θα ακολουθήσει.

Σε ένα διάστημα όπου θα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης μόνο ελεύθερου παίκτη είτε αυτός έχει να κάνει για τον χώρο της επίθεσης είτε ακόμη και για την θέση του αριστερού χαφ να και για εκεί θα πρέπει να υπολογίζεται ο Φρέντι Αντού.

Το συμβόλαιο του διεθνή με τις ΗΠΑ μέσου δεν λύθηκε με αποτέλεσμα να παρέμεινε στο ρόστερ του Άρη όπως και ο Σλοβάκος τερματοφύλακας, Μίχαλ Πέσκοβιτς, σε αντίθεση με αυτό του διεθνή Ιρλανδού Ίαν Ντέιλι που από το μεσημέρι έμεινε ελεύθερος.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του πρόκειται να επιστρέψουν από αύριο στις προπονήσεις μετά το πέρας του διήμερου ρεπό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ