ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ κατά Ρεάλ Μαδρίτης!

Πικέ κατά Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ζεράρ Πικέ εξαπέλυσε μύδρους κατά της Ρεάλ, κατηγορώντας την ότι χρηματοδοτεί τις πανάκριβες μεταγραφές που πραγματοποιεί με την αρωγή ισπανικού τραπεζικού κολοσσού.

Ο Ζεράρ Πικέ κατηγόρησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε δηλώσεις του στην "La Gazzetta dello Sport", ότι χρηματοδοτεί τις μεταγραφές της χάρις στις στενές σχέσεις της με την Μπανκία, οικονομικό οργανισμό με πελατεία που αγγίζει τα δώδεκα εκατομμύρια ανθρώπους.

Σύφωνα με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα, ο Καταλανός επέρριψε μομφές εναντίον της "αιώνιας" αντιπάλου για τον τρόπο απόκτησης των ποδοσφαιριστών της, αντιδιαστέλλοντας και εγκωμιάζοντας παράλληλα την αντίστοιχη λογική της δικής του ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:" Διάβασα ότι από το 2002 η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξοδέψει 1.200.000.000 ευρώ για μεταγραφές. Κι εμείς ξοδεύουμε, αλλά δεν έχουμε την Μπανκία από πίσω μας.

Έχουμε τον Μέσι, τον Τσάβι, τον Ινιέστα, τον Πουγιόλ, τον Βαλντές, τον Μπουσκέτς, τον Πέδρο και άλλους τόσους. Μια ολόκληρη γενιά κοστολογουμένη στα 0 ευρώ. Αυτό είναι το κλειδί για να ανταγωνιζόμαστε τη Ρεάλ.

Έχουμε αγοράσει τον Ίμπρα, τον Βίγια, τον Νειμάρ, άλλα μόνο έναν κάθε χρόνο. Δεν το κάνουμε αυτό, να παίρνουμε δηλαδή τον Μπέιλ, τον Ιγιαραμέντι, τον Ίσκο κ.ο.κ. επειδή δεν κερδίσαμε τίποτα μια ολόκληρη χρονιά".

"Μοναδικό επίτευγμα το περσινό πρωτάθλημα"

Εκτός αυτού προέβη σε μια μικρή αξιολόγηση της περσινής χρονιάς, που έληξε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας, όχι όμως και του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Κόπα Ντελ Ρέι:

" Η Μπαρσελόνα ιστορικά δεν κέρδιζε πολλά. Αφότου αρχίσαμε να τα κατακτάμε όλα, μια σεζόν με μόνο επίτευγμα την Πριμέρα Ντιβισιόν μοιάζει μέτρια.

Εγώ δεν την βλέπω έτσι. Είμαστε η μόνη ομάδα παγκοσμίως που χωρίς προπονητή για μήνες είναι ικανή να αφήνει τη Ρεάλ 15 βαθμούς πίσω, συλλέγοντας 100 βαθμούς".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ