ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ:"Πιο δύσκολα χωρίς τον Μέσι"

Barcelona's Gerard Pique, center left, celebrates with team mate Lionel Messi from Argentina, center right, after scoring during his Spanish La liga soccer match against Atletico de Madrid at the Vicente Calderon stadium, in Madrid, Sunday, Sept. 19, 2010. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Barcelona's Gerard Pique, center left, celebrates with team mate Lionel Messi from Argentina, center right, after scoring during his Spanish La liga soccer match against Atletico de Madrid at the Vicente Calderon stadium, in Madrid, Sunday, Sept. 19, 2010. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι όπως τόνισε ο Ζεράρ Πικέ μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα με 1-0 επί της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο αμυντικός των "μπλαουγκράνα" μίλησε για την απουσία του Αργεντινού λόγω του τραυματισμού του στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

" Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί αφού θέλουμε να ξεπεράσουμε τις ομάδες που είναι μπροστά μας στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιες ομάδες έρχονται στο "Καμπ Νου" για να κλειστούν, κάτι που δεν θα τους επέτρεπαν οι οπαδοί τους στην έδρα τους", είπε ο Πικέ και πρόσθεσε:


" Η πρόκληση είναι πάντα η νίκη, με ή χωρίς τον Λιονέλ Μέσι. Είναι αλήθεια ότι χωρίς τον Μέσι όλα γίνονται πιο περίπλοκα αλλά έχουμε τους παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν.


Θέλει να γυρίσει όσο το δυνατόν συντομότερα, είτε κερδίζουμε είτε όχι αλλά πρέπει να τον αφήσουμε να αποθεραπευτεί, η σεζόν είναι μεγάλη και τον χρειαζόμαστε".



Πλέον η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί χωρίς τον Μέσι το Σαββατοκύριακο με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Σαν Μαμές".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ