ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πικρά γενέθλια για Μπουφόν

Πικρά γενέθλια για Μπουφόν
μπουφόν

Ο Τζιανλουΐτζι Μπουφόν χτες έκλεινε τα 31 του χρόνια, όμως η Γιουβέντους έχασε στο Ούντινε και έκανε πικρά γενέθλια

Οι "μπιανκονέρι" ηττήθηκαν με 1-2 στο "Φρίουλι" από την Ουντινέζε και είδαν εκ νέουν την Ίντερ να ξεφεύγει με 6 βαθμούς διαφορά στην κορυφή.
"Δεν φύσηξα κεράκια, η Γιουβέντους δεν τα άναψε ποτέ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπουφόν. "Κάναμε τα πάντα λάθος και εγώ προσωπικά έκανα ένα μεγάλο σφάλμα".

"Έπρεπε να είχαμε επιτεθεί στην Ουντινέζε πολύ γρήγορα. Δεν έπρεπε να την αφήσουμε να είναι άνετη και να κάνει το παιχνίδι της".

Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα άνοιξε το σκορ στο 20' και ο Ντι Νατάλε έκανε το 2-0 στο 75'. "Το γκολ του Κουαλιαρέλα τους έδωσε ώθηση. Χάσαμε λόγω της συμπεριφοράς μας και την κακή προσέγγιση του αγώνα. Αν είχαμε δείξει τη συνηθισμένη επιθετικότητα της Γιουβέντους, θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι".

Όταν ρωτήθηκε για την "μάχη" του τίτλου, ο Τζίτζι ανέφερε: "Κάναμε δυναμική επιστροφή (ήταν 9 βαθμούς πίσω) και ήταν λογικό να έχουμε και εμείς κάποια απώλεια, αργά η γρήγορα. Όμως θα επανέλθουμε με νίκη το Σάββατο επί της Κάλιαρι και όλα θα είναι καλά. Αναζητούμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε και πάλι το σκουντέτο".

Ανανέωσε ο Μαρκίζιο

Εξάλλου, ο Κλαούντιο Μαρκίζιο επιβραβεύτηκε για τις καλές του εμφανίσεις στην Γιουβέντους, καθώς υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο.










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ