ΜΙΛΑΝ

Πιόλι: "Ιμπραχίμοβιτς και Ρέμπιτς είναι νοκ-άουτ από το ντέρμπι με την Ίντερ"

Ο Στέφανο Πιόλι σε αγώνα της Μίλαν στην Serie A κόντρα στην Σασουόλο | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Στέφανο Πιόλι σε αγώνα της Μίλαν στην Serie A κόντρα στην Σασουόλο | 28 Νοεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Μίλαν στο μεγάλο σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ίντερ, με τον Στέφανο Πιόλι να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου πως οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Άντε Ρέμπιτς τέθηκαν νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών.

Τρεις μήνες μετά από το ραντεβού τους στον πρώτο γύρο, οι δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου συγκρούονται το βράδυ του Σαββάτου (5/2, 19:00, COSMOTE SPORT 4 HD και LIVE από το SPORT24) για την 24η αγωνιστική της Serie A, όμως τα βαθμολογικά δεδομένα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα.

Τον Νοέμβριο, οι ροσονέρι πήγαιναν στο Derby della Madonnina με τον αέρα των επτά πόντων έναντι των cugini, όμως τώρα η συμπολίτισσά της είναι εκείνη που έχει το πάνω χέρι, με την πρωταθλήτρια Ίντερ να είναι πρωτοπόρος και στο +4 από την Μίλαν (ισοβαθμεί με την Νάπολι στην 2η θέση στους 49 πόντους) και να έχει και ματς λιγότερο.

Συν όλα αυτά, οι ροσονέρι θα παραταχθούν στο χορτάρι του Μεάτσα και με δύο σημαντικές απώλειες, που αφορούν αμφότερες την επιθετική γραμμή της, με τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Άντε Ρέμπιτς να μην καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν εδώ και αρκετές ημέρες και να μην υπολογίζονται.

"Ούτε ο Ζλάταν ούτε ο Ρέμπιτς θα είναι διαθέσιμοι για το ματς του Σαββάτου. Ο Τομόρι δούλεψε πολύ και θα είναι στη διάθεσή μας, δεν πιστεύω όμως ότι θα είναι από την αρχή", ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (4/2) ο Στέφανο Πιόλι, με τον προπονητή των ροσονέρι, να κάνει το εξής σχόλιο για το ντέρμπι κορυφής:

"Το ματς αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για πάρα πολλούς λόγους. Είναι τοπικό ντέρμπι, θα μας δώσει αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και δύναμη.

Το ξέρουμε ότι μετράει πολύ. Η Ίντερ είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα πέρυσι. Έτσι όπως παίζουν οι δύο ομάδες, θα δημιουργηθούν αρκετά δίδυμα στο χορτάρι, όποιος επικρατήσει στα περισσότερα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη.

Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη πείνα από αυτούς στις διεκδικούμενες μπάλες".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ