ΑΡΗΣ

Πήρε 20 παίκτες στην αποστολή ο Κούπερ

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κούπερ-Άρης-Τούμπα MOTIONTEAM

Με 4-4-2 θα παρατάξει τον Άρη στο μεγάλο ντέρμπι ο Κούπερ. Στην αποστολή 20 παίκτες. Το τρέιλερ του Sport24.gr

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, πήρε στην αποστολή του 20 ποδοσφαιριστές από τους οποίους δύο θα αποκλειστούν πριν από τον αγώνα.
Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή συμμετέχουν οι: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Πρίττας, Χαβίτο, Νέτο, Κόκε, Ρονάλντο, Κάλβο, Νασούτι, Αράνο, Γκαρσία, Κάμπορα, Αντού, Τζόνσον, Αραβίδης, Λαμπριάκος, Μεριέμ, Κουλουχέρης, Βαγγέλη και Ναφτί.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φερνάντεζ, Ορτίθ, Ντέιλι, Φρασέρι, Πιοβεζάν, Οικονομόπουλος, Γραικός, Αγτζίδης και Μπουγαίδης.

Κι όσο για το 4-4-2 του Κούπερ με φόντο την νίκη στο τοπικό ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ; Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη κάτω από τα δοκάρια θα τοποθετήσει και πάλι τον Σηφάκη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αντί του Πέσκοβιτς με τους Γκιάρο και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας κι έχοντας τους Νέτο στα δεξιά και Αράνο στα αριστερά των μπακ εκτός και αν προτιμηθεί ο Βαγγέλι.

Στα χαφ της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Πρίττας και Ναφτί απόντος του τραυματία Φερνάντες με τον Μεριέμ στα αριστερά αντί του Κάλβο που θα μετακινηθεί δεξιά με τον Χαβίτο να μένει στον πάγκο. Κι όσον αφορά το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κόκε και Κάμπορα.

Υπενθυμίζεται πως στο πλευρό της ομάδας του Άρη θα είναι πάνω από 23.000 φίλαθλοι της ομάδας δεδομένου του sold out που πραγματοποιήθηκε όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από πλευράς της ΠΑΕ χθες το μεσημέρι.


Aris FC vs PAOK FC - Trailer
Ανέβηκε από sport24tv. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ