ΑΡΗΣ

Πήρε αναβολή η προσφυγή του Κουλουχέρη

Πήρε αναβολή η προσφυγή του Κουλουχέρη
INTIME SPORTS

Αναβολή μίας εβδομάδας πήρε η προσφυγή του Ευθύμη Κουλουχέρη κατά της ΠΑΕ Άρης που ήταν να εκδικαστεί την Δευτέρα (28/11)

Την επόμενη Δευτέρα θα εκδικαστεί η προσφυγή του Ευθύμη Κουλουχέρη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.Υπενθυμίζεται πως με την κίνησή του 30χρονος Καρδιτσιώτης κεντρικός αμυντικός διεκδικεί το ποσό των 250.000 ευρώ και την ελευθερία του.

Από πλευράς της ΠΑΕ Άρης από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας έχει ξεκινήσει προσπάθεια εύρεσης της χρυσής τομής επίτευξης συμβιβασμού με προσωπικές προσπάθειες του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη.

Η σημερινή αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του Κουλουχέρη δίνει μία εβδομάδα στην ΠΑΕ Άρης να βρει λύση στο όλο θέμα με σημαντικό ρόλο να αποτελεί το ποσό της προκαταβολής για την επίτευξη του διακανονισμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μίχαλ Πρόμπιερζ είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ωστόσο η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Γιώργος Κατίδης επιβεβαιώθηκε η θλάση στο δικέφαλο που υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα δε με την πρώτη ιατρική γνωμάτευση αυτή έδειξε ότι ο 18χρονος διεθνής μέσος του Άρη δεν θα απουσιάσει πάνω από δυο βδομάδες κάτι που θα ξεκαθαρίσει αύριο. Το θετικό είναι ότι πρόκειται για μία ελαφριά θλάση μαζί με ένα αιμάτωμα πάνω σε αυτήν.

Όσο για τον Κώστα Καζναφέρη που επίσης τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι του γηπέδου της Νέας Σμύρνης στο θλαστικό τραύμα στο πόδι του έγιναν δύο ράμματα και δεν τίθεται θέμα απουσίας του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της σημερινής ημέρας με αφορμή και το ρεπό του Πρόμπιερζ ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός είχε την ευκαιρία να τα πει με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αναλύοντας την χθεσινή ήττα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης από τον Πανιώνιο.

Τέλος σήμερα και μετά από έναν μήνα απουσίας από την Θεσσαλονίκη ο Μιχάλης Σηφάκης όπως ανέφερε σχετικά και στην σελίδα του στο twitter: " Μετά από ένα μήνα επιτέλους πίσω! Home sweety home!", αφήνοντας πίσω του την Αμβέρσα του Βελγίου όπου βρέθηκε για αποθεραπεία στο εγχειρισμένο του γόνατο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ