ΙΩΝΙΚΟΣ

Πήρε δανεικό το Σιόβα

Πήρε δανεικό το Σιόβα
Σιόβας

Την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα με τη μορφή δανεισμού από τον Πανιώνιο ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού από τον Πανιώνιο, του νεαρού ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή (αμυντικό χαφ).

Ο Σιόβας, έχει γεννηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου 1988, έχει ύψος 1.92μ, βάρος 87 κιλά και άρχισε την καριέρα του από την Ξάνθη για να ενταχθεί το περασμένο καλοκαίρι στη δύναμη του Πανιωνίου και ενώ επί ένα χρόνο η ομάδα της Θράκης είχε μπλοκάρει τη μεταγραφή του.

Στην τρέχουσα σεζόν ο Δημήτρης Σιόβας, είχε δύο συμμετοχές με τη φανέλα του Πανιωνίου, μία στο πρωτάθλημα με την Ξάνθη και μία στον αγώνα κυπέλλου με τη Βέροια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Γκουλή από την προσεχή Δευτέρα, οπότε και θα αρχίσει ο δανεισμός του από τον Πανιώνιο στον Ιωνικό.

Η ΠΑΕ Ιωνικός ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος για τη συνεργασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σιόβας, αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού για την τρέχουσα περίοδο, μετά τους Μίνγκα, Πλιάγκα και Γκίκα.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ιωνικός παραχώρησε στον Απόλλωνα Αθηνών, δανεικό για έξι μήνες, το νεαρό μεσοεπιθετικό, Διονύση Σιδέρη.













TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ