ΠΑΟΚ

Πήρε μέρος στο διπλό ο Κατσικάς

Πήρε μέρος στο διπλό ο Κατσικάς
INTIME SPORTS

Ο νεαρός αμυντικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα της Δευτέρας και υπολογίζεται από τον Μπόλονι για τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ

Πέρασε σχεδόν 1,5 μήνας από τότε που ο Γιώργος Κατσικάς υπέστη ρήξη μηνίσκου η οποία τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Ο νεαρός αμυντικός μετά από ένα ειδικό πρόγραμμα θεραπειών και ατομικών προπονήσεων συμμετείχε σήμερα κανονικά στην προπόνηση που έκαναν όσοι δεν αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο 22χρονος αμυντικός έβγαλε όλες τις ασκήσεις, με μπάλα και χωρίς, και έπαιξε μάλιστα και σε παιχνίδια "7 εναντίον 7" που έγινε προς το τέλος της προπόνησης. Άναψε έτσι το "πράσινο φως" για να υπολογίζει σ' αυτόν για τα επόμενα παιχνίδια ο Λάσλο Μπόλονι.

Κρίνεται του Έτο

Ο Έτο συμμετείχε σε ένα κομμάτι της προπόνησης, ανεβάζοντας ρυθμούς σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Μέσα στη διάρκεια της εβδομάδας θα φανεί κατά πόσο θα είναι σε θέση να ενταχθεί στην ομάδα, αφού η τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα είναι πολύ ύπουλη μορφή τραυματισμού και απαιτεί πολύ προσεκτική επανένταξη.

Εξάλλου, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν ο Κρέσιτς και ο Ίβιτς. Ο Κροάτης μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να αρχίσει να τρέχει πιο εντατικά, ενώ για τον Σέρβο φαίνεται πώς θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος για αν ενσωματωθεί στην ομάδα. Αύριο πάντως αναμένεται να περάσει από εξετάσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ