ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πήρε θέση ο Ράτκλιφ για το μέλλον του Τεν Χαχ: "Είναι πολύ καλός τεχνικός, αλλά η ομάδα δεν βρίσκεται εκεί που ανήκει"

Sir Jim Ratcliffe looks on ahead of the French League One soccer match between Nice and Paris Saint Germain in Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, Oct.18, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Μειώσεις στον μισθό προσωπικού αποφάσισε ο Τζιμ Ράντκλιφ © 2019 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο συνιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζιμ Ράτκλιφ σχολίασε τις φήμες που υπάρχουν γύρω από το μέλλον του Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της ομάδας, με τον ίδιο να τονίζει πως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν έχουν φτάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στη δίνη άλλης μίας αγωνιστικής κρίσης και ως εκ τούτου ο Έρικ Τεν Χαχ δέχεται έντονο κύμα αμφισβήτησης, με το μέλλον του στους "Κόκκινους Διαβόλους" να παραμένει αμφίρροπο. Εν μέσω αυτής της κατάστασης, ο συνιδιοκτήτης του συλλόγου θέλησε να πάρει θέση δημόσια για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο Άγγλος επιχειρηματίας ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο σύλλογος δεν βρίσκεται μέχρι στιγμής στο επίπεδο που στοχεύει να φτάσει. Σχετικά με την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας εκείνος απάντησε πως παρόλο που θεωρεί αξιόλογο προπονητή τον Ολλανδό, η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι θα παρθεί από την ομάδα που διαχειρίζεται το αγωνιστικό κομμάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράτκλιφ: "Τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν θ’ αποφασίσω εγώ τι θα γίνει. Θα το αποφασίσει το management team που “τρέχει” τα λειτουργικά ζητήματα, φροντίζοντας για το συμφέρον του συλλόγου.

Ωστόσο, αυτό το team δουλεύει από το καλοκαίρι και μετά. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και είναι να φτάσει η Γιουνάιτεντ εκεί που της αξίζει. Αλλά ακόμα δεν είναι εκεί και αυτό είναι ξεκάθαρο προς όλους…"

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ