CHAMPIONS LEAGUE

Πήρε το "Χ" στην Βαρκελώνη η Βασιλεία

Πήρε το "Χ" στην Βαρκελώνη η Βασιλεία
χλεμπ

Η Βασιλεία πήρε ισοπαλία στο "Καμπ Νου" από την Μπαρτσελόνα (1-1), 2η νίκη της Σπόρτινγκ επί της Σαχτάρ (vds)

Έστω και με την ισοπαλία η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση και μαθηματικά, όπως και η Σπόρτινγκ με την νίκη της στην Λισαβόνα.
Μπαρτσελόνα - Βασιλεία 1-1

Έπρεπε να μπει ο Λιονέλ Μέσι στον αγωνιστικό χώρο για βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα η Μπαρτσελόνα, καθώς ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ για τους "μπλαουγκράνα" στο 62' έπειτα από το "ένα-δύο" με τον Ανρί, δύο λεπτά αφότου είχε αντικαταστήσει τον Μπόγιαν Κρκιτς.

Αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Ισπανούς να πάρουν την νίκη, καθώς η Βασιλεία πήρε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, χάρη στο εκπληκτικό γυριστό σουτ του Ερέν Ντερτιγιόκ στο 82'.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντέζ, Πουγιόλ, Μάρκες, Πικέ, Σιλβίνιο, Μπούσκενς, Βίκτορ Σάντσεζ (60' Τσάβι), Ινιέστα (67' Ετο'ο), Χλεμπ, Κρκιτς (60' Μέσι), Ανρί.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Κοστάντζο, Ζανί, Φεράτι, Μαρκέ, Σαφάρι, Χούγκελ, Έργκιτς, Στόκερ (83' Γκελαμπέρντ), Καρλίτος, Πέροβιτς (59' Εντουάρδο), Στρέλερ (69' Ντερντιγιόκ).

Σπόρτινγκ - Σαχτάρ 1-0

Η Σπόρτινγκ ολοκλήρωσε το έργο που είχε ξεκινήσει με την νίκη της στο Ντόνετσκ, καθώς κέρδισε (με 1-0) την Σαχτάρ και στο "Ζοσέ Αλβαλάδε".

Ο Ντερλέι με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκρινε την αναμέτρηση στο 73' και έτσι η Σπόρτινγκ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και πλέον θα προσπαθήσει για την 1η θέση.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουΐ Πατρίσιο, Άμπελ, Μάρκο Κανέιρα, Πόλγκα, Γκρίμι, Μιγκέλ Βελόσο, Ρόκεμπακ, Ιζμαΐλοφ (90' Περεϊρίνια), Ζοάο Μουτίνιο, Λίεντσον, Έλντερ Πόστιγκα (69' Ντερλέι).
ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Κιγκρίνσκι, Ρατ, Χούμπσμαν (81' Λεβαντόφσκι), Φερναντίνιο, Τζάντσον (75' Λουίς Αντριάνο), Βίλιαν, Μπραντάο, Μορένο.

Η βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές

Θέση Ομάδα Βαθμοί
1. Μπαρτσελόνα 10
2. Σπόρτινγκ 9
3. Σαχτάρ 3
4. Βασιλεία 1


Μπαρτσελόνα - Βασιλεία 1-1



Σπόρτινγκ - Σαχτάρ 1-0






























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ