ΙΣΠΑΝΙΑ

Πήρε το τρόπαιο με ανατροπή η Μπαρτσελόνα

Πήρε το τρόπαιο με ανατροπή η Μπαρτσελόνα
πικέ

Η Μπαρτσελόνα έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια κατέκτησε το Copa Del Rey, καθώς επικράτησε της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 4-1 στον 105ο τελικό (videos)

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή για να φτάσουν στο 25ο κύπελλο της ιστορία τους, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 9' από την κεφαλιά του Τορκέρο.
Ο Γιάγια Τουρέ ήταν αυτός που ισοφάρισε στο "Μεστάγια" της Βαλένθια με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και τρομερό σουτ στο 31', έτσι οι ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδητήρια.

Η "Μπάρτσα"... καθάρισε το ματς στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, καθώς ολοκλήρωσαν οι παίκτες της την ανατροπή με το σουτ του Λιονέλ Μέσι στο 55', προηγήθηκαν με 3-1 τρία λεπτά αργότερα με το πλασέ του Μπόγιαν και το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Τσάβι στο 64'.

Η κατάκτηση αυτή σημαίνει πολύ απλά πως αν η Μπαρτσελόνα κατακτήσει το Champions League στον τελικό της Ρώμης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε θα κάνει τον... μαγικό "triple", αφού θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Άιτορ Όσιο, Αμορεμπιέτα, Κοϊκίλι, Ορμπάιθ (61' Ετσεμπερία), Χάβι Μαρτίνες, Γέστε, Ντάβιντ Λόπεθ (57' Σουασέτα), Φερνάντο Γιορέντε, Ιόν Βέλεθ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Γιάγια Τουρέ (88' Σιλβίνιο), Πικέ, Πουγιόλ, Μπούσκετς, Τσάβι (87' Πέδρο), Κεϊτά, Μέσι, Μπόγιαν (83' Χλεμπ), Ετο'ο.

Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα 1-4





























TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ