ATHENS KALLITHEA

Πήρε τον Κατσίκη η Καλλιθέα

Πήρε τον Κατσίκη η Καλλιθέα
INTIME SPORTS

Με την φανέλα της Καλλιθέας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 31χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Κατσίκης. Τι είπε ο παίκτης για την μεταγραφή του στους "κυανόλευκους"

Με την φανέλα της Καλλιθέας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 31χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Κατσίκης, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

" Η ΠΑΕ Καλλιθέα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κατσίκη. Ο 31χρονος επιθετικός χαφ ήρθε σήμερα το πρωί σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας μας και θα αγωνίζεται την προσεχή περίοδο με τα χρώματα της Καλλιθέας" ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Γιάννης Κατσίκης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: " Ευχαριστώ την διοίκηση και τους ανθρώπους της Καλλιθέας που με προσέγγισαν και με εμπιστεύτηκαν για να αποτελέσω νέο μέλος της ομάδας.

Οι στόχοι που έχουν τεθεί φέτος από το ποδοσφαιρικό τμήμα ανταποκρίνονται πλήρως με τις φιλοδοξίες μου και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να πραγματοποιήσει η ομάδα μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Άλλωστε οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής συνηγορούν στο γεγονός ότι κάτι σπουδαίο θα πετύχει φέτος η Καλλιθέα".

Τέλος, η ομάδα της Καλλιθέας βρίσκεται ήδη στο προπονητικό κέντρο της Κλεισούρας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το πρόγραμμα καθημερινά περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ