ΠΑΟΚ

Πήρε τον Πία

Πήρε τον Πία
Φαμπιο Μπαιανο

Υβριστικά φέιγ βολάν για τον "Σαλπι" γέμισε η Θεσσαλονίκη. Τον 32χρονο Βραζιλιάνο Πία πήρε ο ΠΑΟΚ

Αύριο και ώρα 21:35 αναμένεται να φθάσει στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης ο 32χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος Ρεϊνάλντο Ριβελίνιο Γιαντόσο, γνωστός ως Πιά, με πτήση από την Αθήνα.
Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με οψιόν για τη συνέχεια, είναι γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου του 1974 και έρχεται ως ελεύθερος από την Ουνιόν Σαν Ζοάο.

Από το 1995 έως σήμερα έχει αγωνισθεί στις: Κρουζέιρο Μπέλο Οριζόντε, Πόντε Πρέτα, Κορίνθιανς, Πορτουγκέσε Ντεσπόρτες και Σάντα Κρουζ.

Στα δημοσιογραφικά γραφεία της Θεσσαλονίκης σήμερα, είχαν έρθει πληροφορίες ότι ο παίκτης που θα αποκτούσε ο ΠΑΟΚ θα ήταν ο Μπαιάνο. Ωστόσο τελικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη και πήρε τον άγνωστο Πια.

Με Ίντιο στην αποστολή


Στο γήπεδο της Τούμπας προπονήθηκαν για τελευταία φορά σήμερα το απόγευμα πριν τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του Μότσα Βούκοτιτς, εκτός του Λάμπρου Βαγγελή, που έκανε ατομικό πρόγραμμα, μετά την ολιγοήμερη απουσία του από τις προπονήσεις λόγω ίωσης.

Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκε η αποστολή για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου, η οποία αποτελείται από τους εξής: Αραμπατζής, Γιασεμάκης, Ηλιάδης, Ζαγοράκης, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Μελίσσης, Μουμίν, Μπαλάφας, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χαραλαμπίδης, Μπαρκαουάν, Φερναντέζ, Γκονζάλεζ, Ίντιο, Μέγκαχεντ, Μίετσελ και Τόργκελε.

Ο Μότσα Βούκοτιτς πήρε στην αποστολή ως 19ο τον Ίντιο, καθώς το δελτίο του τελευταίου αναμένεται να εκδοθεί αύριο το πρωί.

Υβριστικά φέιγ βολάν για "Σαλπι"

Υβριστικά φέιγ βολάν για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, γέμισε η Θεσσαλονίκη, δύο μέρες πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Βαρύ το κλίμα στην ομάδα λόγω της ήττας από τον Ηρακλή, που σκέφτονται πλέον τον Παναθηναϊκό.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, η Θεσσαλονίκη έχει γεμίσει με "τρικάκια" (φέιγ βολάν), τα οποία απεικονίζουν τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και αναγράφουν υβριστικά συνθήματα για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει προκαλέσει οργή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, φεύγοντας το καλοκαίρι από τον "δικέφαλο" για να ενταχθεί στο "τριφύλλι".



















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ