ΙΩΝΙΚΟΣ

Πήρε Ζωγραφάκη, Γιόντη

Πήρε Ζωγραφάκη, Γιόντη
Ζωγραφάκης, Πανιώνιος

Οι Νικαιώτες απέκτησαν τους Δημήτρη Ζωγραφάκη και Αντώνη Γιόντη στην προσπάθεια να επιστρέψουν στην Α' Εθνική

Ο Ζωγραφάκης, που υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας, έχει γεννηθεί στις 3 Αυγούστου 1978, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει μεγάλη εμπειρία από την θητεία του στην Ξάνθη, τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο.
Το νέο απόκτημα των Νικαιωτών είχε σπουδαία καριέρα στην ακριτική ομάδα, όπου έγινε και γνωστός προερχόμενος από τον Ορφέα Ελευθερούπολης, το 2001. Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ, στον οποίο παρέμεινε από τον Δεκέμβριο του 2004 και για δύο χρόνια (12/2006), ο Πανιώνιος (12/2006-1/2007) και η ΑΕΚ, στην Κύπρο, όπου αγωνίστηκε τους τελευταίους έξι μήνες.

Ο Γιόντης, προέχεται από την Εδεσσα (γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1989, έχει ύψος 1.90, βάρος 82 κιλά) αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις από τις δοκιμές της ομάδας.
Ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ξανθόπουλος: "Προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις"

Για τις μεταγραφές αυτές, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Ξανθόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Με προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις υλοποιούμε το πλάνο των μεταγραφών με στόχο την ενίσχυση της ομάδας σε όλους τους τομείς.

Ο Ζωγραφάκης είναι ένας εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστής και στην ηλικία των 29 χρονών μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στον Ιωνικό καθώς συνδυάζει το ταλέντο με την εμπειρία. Υπογράψαμε διετές συμβόλαιο μαζί του γιατί θέλουμε να μας ενισχύσει και στη Superleague, στην οποία θα ανεβούμε αμέσως.

Από την άλλη πλευρά, με την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του νομού Πέλλας επενδύουμε και στο μέλλον, καθώς θέλουμε να υπάρχει το απαραίτητο 'βάθος' στην ομάδα που θα μας φανεί πολύτιμο μακροπρόθεσμα. Θα πρέπει να τονίσω ότι αφού διατηρήσαμε όλο το έμψυχο υλικό που είχαμε φέτος και με την απόκτηση εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστών, ο Ιωνικός διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία και φυσικά ο στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός και η άμεση άνοδος της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουμε τελειώσει και με το θέμα του προπονητή, ενώ περιμένουμε την απάντηση του Ολιβερ Μακόρ, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του για τα προκριματικά του κυπέλλου Εθνών Αφρικής



».









TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ