ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο για Ίντερ: "Εμείς παίξαμε κανονικά, αν και είχαμε κρούσματα κορονοϊού"

Ο Αντρέα Πίρλο στην αναμέτρηση με την Πόρτο στο Τορίνο
Ο Αντρέα Πίρλο στην αναμέτρηση με την Πόρτο στο Τορίνο LUCA BRUNO / ASSOCIATED PRESS

Ο Αντρέα Πίρλο δεν είναι καθόλου σύμφωνος με την απόφαση που πάρθηκε για αναβολή της αναμέτρησης της Ίντερ με τη Σασουόλο, τονίζοντας ότι η ομάδα του, όπως και άλλες ομάδες, είχαν αγωνιστεί κανονικά, έχοντας ενεργά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα τους.

Ο Αντρέα Πίρλο, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Μπενεβέντο, σχολίασε την κατάσταση που έχει βρεθεί η Ίντερ με τον κορονοϊό το τελευταία διάστημα, ρίχνοντας την "μπηχτή" του, λέγοντας ότι η ομάδα του έχει παίξει παιχνίδια, έχοντας θετικά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα.

Παράλληλα επεσήμανε ότι οι "νερατζούρι" είναι τυχεροί που συνέβη η έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού, λίγο πριν από το διάλειμμα λόγω εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέα Πίρλο για το συγκεκριμένο θέμα: "Πληροφορηθήκαμε και το αποδεχτήκαμε. Και εμείς και άλλες ομάδες αγωνιστήκαμε, ενώ είχαμε θετικά κρούσματα κορονοϊού, αλλά εδώ πάρθηκαν διαφορετικές αποφάσεις, επειδή παρενέβη η αρμόδια επιτροπή".

"Δυστυχώς, συνέβη σε καλή περίοδο στην Ίντερ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν χωρίς να στείλουν τους παίκτες τους στις εθνικές ομάδες. Υπό αυτή την έννοια, είναι τυχεροί".

Photo Credits: © 2021 / Luca Bruno / Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ